Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to podłe?

czy to podłe?

Polecane posty

Gość czy to podłe?

mam kochanka, on ma kobiete, my spotykamy sie na seks i przyjazni. Nie wiem co mnie podkusilo, ale wyslalam mu wiadomosc, ze okres mi sie spoznia :D jego reakcja - lepsza niz sie spodziewalam :)

Gość czy to podłe?
nie martw sie, bedzie dobrze, damy rady :) to byly jego slowa :) calkiem milo prawda?

Gość czy to podłe?
no i pytanie do Was czy to było podle zachowanie ? on dziś się znowu dopytywał czy mam już okres? jak się czuje ? i dalej podtrzymywał, że damy sobie rade i bedzie dobrze i ze mnie caluje :)

Gość czy to podłe?
dlaczego nazywasz mnie szmatą? ?>

Gość czy to podłe?
i mysle, ze to ejst dowód na to, ze kochanki to nie tylko worki na sperme, jak to sie czesto czyta na kafeterii :)

Gość czy to podłe?
halo co myślicie o moim zagraniu? za jakis tydzien powiem mu, że to fałszywy alarm :) ale chcialam wiedzieć jak zareaguje :)

Gość powerbe
pomyśli sobie że jesteś tępą dzidą, martwi się czy nie jesteś w ciąży, bo nie chce aby ten związek sie wydał. Nie chce stracić swojej kobiety. Ja zawsze bede obstawała, że faceci te "drugie" traktują jako worki na spermę :o

Gość gigi gigi
zajdź to zobaczysz ile są warte jego słowa!

Gość Jak myślicie?
a czego się spodziewałas? Bo wg mnie jego reakcja jest normalna. Mówiąc damy radę myśli jak zorganizować kasę na zabieg. A ty myślisz, że co robi? Obrączki oglada?

Gość wierzysz w cuda?
dobre zagranie. Tylko nie mów mu że chciałaś się przekonać jak zareaguje bo tego wiedzieć nie powinien a okres mógł ci się naprawdę spóźnić. Teraz wiesz że musiał już wcześniej myśleć o rozwodzie względnie rozstaniu.

Gość wierzysz w cuda?
gdy by miał na myśli usunięcie to od razu dał by ci to do zrozumienia.

Gość czy to podłe?
hej hej jest tu kto? :)

Gość czy to podłe?
oczywiście, ze mu nie powiem, ze chcialam sprawdzic :) nie, nie mowi nic o zabiegu. Powiedzial, ze damy rade :) Ja poszlam dalej i napisalam, ze jesli trzeba bedzie to usune. On - zrobilabys cos takiego ?? Ja odpowiedzialam, ze nie wiem. I jak widzicie jakos nie mowil o usuwaniu, nawet na moja sugestie nie zareagowal :) A mogl :)On ma kobete tylko, nie ma slubu :)

Gość czy to podłe?
w ogole zagralam :D. ze rozumiem jego sytuacje, ze nic nie chce, ze sobie sama poradze A on - ze to my damy sobie rade, zebym sie nie martwila, ze wszystko bedzie dobrze. jak sie czuje? co robie? i ze mu tak dziwnie, bo sie nie odzywalam do niego pol dnia (odezwalam sie ok 14 do niego)

Gość czy to podłe?
jakby nie to chcial stracic swojej kobiety to by nie latal za mna :) juz pare razy mu mowilam, ze mam go dosc, ze nie chce sie z nim spoktykac, to biegal za mna latal jak piesek :) i coraz rzadziej spotyka sie ze swoja kobieta, odwoluje spotkania, tluamczy sie jej praca, ze nie ma czasu, woli z kolegami pojsc na impreze niz z nia sie spotkac :) mysle, ze moglabym go zdobyc :) ale nie chce :) zareagowal dobrze na wiesc o ewentualnej ciazy, ba nawet sie zapytal czy chce ciazy i dziecka Wiem, ze traktuje mnie powaznie I teraz moge to zakonczyc :) z poczuciem, ze bylam kims waznym dla niego :) i nie bede rozbijac tego pseudo zwiazku

Gość czy to podłe?
i wlasnie to zakonczylam :) uwolnilam sie od niego :) i od chorego ukladu