Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozyczka

Czy warto brać pożyczki internetowe?

Polecane posty

Gość pozyczka

Potrzebuję pilnie 2,5 tysiąca. Wiem, że na pewno góra po miesiącu oddam. Nikt z rodziny nie może mi pożyczyć. Znalazłam w internecie strony, które pożyczają pieniądze, ale Vivus.pl pożycza za 1 razem tylko 1200 zł, natomiast inne strony po 500 zł. Za 1 razem nie ma żadnych odsetek. I tak sobie wymyśliłam, żeby pożyczyć na kilku stronach i zwrócić po tym miesiącu. Proszę o wypowiedzi osoby, które się na tym znają lub mieli z tym do czynienia.

Gość mam ale nie dam
jesli popierasz lichwe i lubisz byc dymana bez mydla to tak🖐️

Gość pozyczka
Przecież piszę, że 1 pożyczka za darmo, a za kolejne są odsetki, ludzie!

Gość wierzysz w cuda?
to pożycz

Gość pozyczka
Nigdy nie pożyczałam, ale czytałam dobre opinie na temat tych stron w internecie. Zresztą prosiłam, aby wypowiadały się osoby, które same pożyczały bądź się na tym znają.

Gość brałam pożyczkę
na vivus.pl polega to na tym że musisz na ich konto przelac 1grosz i wtedy oni na konto z którego wysyłasz przelewaja pożyczone pieniądze.. pierwsza pożyczka jest za darmo. nie ma odsetek. pod warunkiem że spłacisz w ciągu 30dni. jeśli chcesz przedłużyć termin spłaty to już odsetki trzeba zapłacić. umowę pożyczki wysyłają pocztą- dwa egzemplarze. jeden dla ciebie a drugi podpisujesz i im odsyłasz. jeszcze jakieś pytania?

Gość pozyczka
Mam jeszcze takie pytanie, czy można wziąć pożyczkę na kilku stronach jednocześnie? Bo potrzebuję 2,5 tys, a niestety za pierwszym razem żadna strona tyle nie pożyczy.

Gość Aghatka1989
Ja pożyczałam z VIA SMS i nie raz uratowali mi 4 litery w podbramkowych sytuacjach. na pewno warto trzymać się jednej porządnej firmy. Ja w VIA SMS z każda pozyczką miałam większy limit do wziecia. Firma jest bezpieczna, także nie boję sie chwilówek, aczkolwiek na razie nie skorzystałabym z innej firmy

Gość gość
ja tez bralam w chwilowkach kiedys ale placilam 10 razy wiecej niz wzielam ostatnio jest watek o samobojcach przyczyna dlugi firmy pozyczkowe zastraszaly porzadnie ,,,lepiej oplaca zastawic cos w lombardzie....ale jak mus to mus ja sie teraz balabym straszne sa odsetki i te zastraszanie a nie boicie sie podawac numeru konta obcym

Gość gość
no wlasnie pisze dobnym druczkiem ze wyrazamy zgode na wizyty w miejscu pracy w domu w chwilowkach bylam kiedys facet chcial pozyczyc 200 zl a oni od razu chcieli wcisnac 300 zl ...pracownicy maja wielogodzinne szkolenia jak otumanic czlowieka biednego dla ktorego sa ostatnia deska ratunku..... wpada sie w petle zadluzenia splaca sie odsetki kolejnym kredytem suma zadluzenia rosnie,,,a nieraz sa nieprzewidziane wydatki i dlug rosnie ,,,ludzie odbieraja sobie zycie

Gość gość
ludzie oszczedzjcie na zarciu piciu paleniu chodzcie na promocje do sklepu ostrzegam mialam do czynienia z chwilowkami dajcie sobie spokoj

Gość gość
moj kolega rzucil sie pod pociag mial pozyczke na sms nie mogl w terminie splacic windykator

Gość gość
jak się jest debilem to nawet głupiej chwilówki się nie potrafi wziąć. tyle w temacie. wszystko jest dla ludzi tylko uważnie czytajcie nie stresujcie się, vivus pierwsza pożyczka za darmochę polecam

Gość gość
dajcie sobie spokoj z pozyczkami tego typu to tylko dobra rada

Gość gość
pomysleliscie ile oni musza placic za reklamy telewizyjne puszczane kilka razy dziennie a glupi narod lyka nawet te dwie staruszki i trzeci co na desce czy wrotkach z********a po kase.....to tak jak na pokazach gdzie starym schorowanym ludziom wciskaja koldry poduszki lecznicze moja znajoma myslala ze podpisuje prezent a ze nie doslyszy podpisala umowe na zakup koldry z wielblada za 4 tysiace na raty tak ja omotali splcala 4 lata

Gość kastylijka
Krytykujecie tylko. A gdy ktoś ma naprawdę jakiś nagły wypadek i nie ma naprawdę od kogo pożyczyć to co ma zrobić? Raz nie zapłacisz za rachunek i zaraz powciągają Cię do tych BIK czy BIG i nigdzie już nie zdołasz pożyczyć. Ja mam dobre doświadczenie z Via SMS bo już w trzech przypadkach mi pomogli. Ostatnio nawet dzięki nim zarobiłam 100zł za polecenie oferty firmy dwóm znajomym.

Gość marcelll
kastylijka ma rację. Czasem przecież jest tak, że ktoś nie ma znajomych czy rodziny i wtedy to jest dla niego rozwiązanie - pożyczka. Chyba lepiej pożyczyć niż zastawić np. telewizor za 50% wartości w lombardzie...

Gość Maciej Stępień
Witam, dziękuję za polecenie. Za zaproszonego znajomego biorącego u nas pożyczkę wypłacimy Tobie 50 zł. Więcej informacji na naszej stronie internetowej. W razie jakichkolwiek pytań, służę pomocą, a także zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej, gdzie w podanych godzinach można porozmawiać z naszym konsultantem na czacie oraz znaleźć wszelkie niezbędne informacje. Pozdrawiam, Maciej Stępień Online Ekspert ViaSMS

Gość kasia123876
pożyczyłam w viasms kilkaset złotych i jestem zadowolona - pożyczkę dostałam szybko, bez problemów, polecam komuś, kto chce pożyczyć szybko niewielką sume

Gość gość
Warto jeśli oferty są dobrę, dlatego warto sprawdzać każdą opcje przed podjęciem ważnej dcyzji, ja korzystam z porównywarek bankowych np tej(http://crystalfinance.pl/kredyty-gotowkowe) wszystko jest fajnie przejrzyście i na miejscu opisane.

Gość Alka886
Panie Macieju, skorzystałam z Pana rady i teraz przed świetami poleciłam kilku osobom i rzeczywiscie VIA SMS placi 50 zł. Az nie do uwierzenia. pozdrawiam

Gość gość
a czy wiecie ze w przeciagu 14 dni mozna odstapc od umowy,i zwrocic tylko tyle co sie pozyczylo.firmy pozyczkowe o tym nie mowia.

Gość gość
Myślę, ze spokojnie można zaufać firmie LendOn. Wziąłem za pierwszym razem 500 i spokojnie oddałem - a wiem, że znajomi w innych firmach miewali problemy. Wszystko załatwiłem szybko przez internet wiec za to ogromny plus

Gość gość
Zgadam się z przedmówcą - tez polecam Lendon. Gotówka szybko jest na koncie, a kiedy masz nagłą potrzebę, nie musisz specjalnie iść do banku i prosić o dodatkowy kredyt.

Gość Aleksanderka
A ja samodzielnie nie zaufałabym żadnej firmie, jeśli chodzi o pożyczkę czy kredyt. W Internecie można napisać wszystko i nie ma co czytać tych głupot, bo każdy będzie zachwalał swoje. Ja korzystam zawsze z pomocy sprawdzonego przez lata doradcy finansowego, Łukasza Mendochy i mam pewność, że jak skonsultuję się z fachowcem to mi dobrze doradzi. Wam też polecam najpierw się skonsultować z osobą, która się na tym zna, a dopiero później zadłużać.

Gość olifik
no ja zmieniłam podejście....bo raz byłam zmuszona skorzystać z takiej firmy i nie żałuję. teraz wiem ze mogę zaufać Lendonowi - akurat im w tej kwestii nie mam nic do zarzucenia!

Gość Czeszzka
no wlasnie takich firm chyba nie należy się bać - jeżeli jest sprawdzona. Oczywiście należ wcześniej ją sprawdzić ale widzę że Lendon daje rade

Gość Jennka
daje daje...miałam z nimi do czynienia z dwa razy i nigdy nie miałam problemów. Także jest to firma sprawdzona - polecam ją, bo sprawdziłam na własnej kieszeni!