Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olgaanna

czy to mozliwe czy mam zwidy

Polecane posty

Witam. Zacznijmy od poczatku o dziecko staramy sie okolo rok bez skutku. Ostatnia miesiaczke mialam 25,04. cykle mam zazwyczaj nie regularne . W poniedzialek 13.05 bardzo bolal mnie brzuch tak jak na okres zdziwilam sie ze tak wczesnie jednak okresu nie bylo 15.05 z ciekawosci zrobilam test ciazowy wynik 2 kreski tylko ta istotna bardzo blada slabo widoczna. Postanowilam poczekac do soboty nie nastawialismy sie na nic . Dzisiejszy wynik taki sam 2 kreski w tym jedna bardzo slaba. Testow ciazowych robilam z setke i nigdy nie mialam takiej sytuacji. Gdybysmy mieszkali w polsce odrazu poleciala bym zrobic bete ale w uk ciaze potwierdzaja na bazie testu ciazowego badan zadnych robic nie chca. Nie wiem co myslec.

Gość hmm....hmm...
u mnie też druga była bardzo słaba...zostaliśmy rodzicami

Gość Dinna
a test robiłaś przed spodziewaną miesiączką? czy po? okres się spóźnia czy czekasz?

Gość to ciąza
gratuluje,bedziesz mamą :)

Gość hiehiehie
zrob sobie test clearblue.

Gość gggvvvbvbvg55
Kup test takj pisany pregnent albo not pregnent ...niektore nawet pisza w ktorym tygodniu jestes....poszukaj w bootsie....bedzie drogi ale jakchcesz miec pewnosc

clearblue zamowilam bedzie po weekendzie a do tego czasu nadal nie bede sie nastawiac. dzieki

dinna jestem przed okresem okolo tydzien gdyby byl punktualnie ale bardzo czesto okres bywa jak chce.

Gość autorko topiku................
dla mnie to może być torbiel albo coś... ciąża też niewykluczona ale wiesz test po kilku dniach powinien już być ciemniejszy, chociaż z tymi testami to nic nie wiadomo. życzę by wam się udało:)

palisz? masz niską wagę?

nie pale i nie mam niskiej wagi dzisiejsza kreska byla bardziej widoczna niz ta ze srody.

to dobrze:) myślę że można być dobrej myśli:)

Gość wyjadaczka
Gratuluje :)))

Gość jakoś trzeba żyć....
.

będzie dobrze:)

Gość ctgvfdde
olgaanna to nie prawda ze ciążę potwierdzają tylko przez test sikany. idz do przychodni. mówisz jaka jest sytuacja oni daja ci pojemniczek sikasz I nw drugi dzień masz wynik I wtedy automatycznie do gp cie zapisują ktory referuje cie do midwife.

Narazie nie dziekuje za gratulacje bo nic nie jest wiadome. Robilam dzis test clearblue i zwykly z tej samej probki. winiki clearblue negatywny zwykly kreseczkowy dwie kreski w tym jedna slaba. Z ulotki testu elektronicznego wyczytalam ze 4 dni przed okresem jest 55% wykrycia ciazy a mnie do okresu zostalo mniej wieciej 5 dni wiec sie wstrzymamy. Dzieki za pomoc.