Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hbjnkfdcvn

ćwicze a mimo to tyje - dlaczego?:(

Polecane posty

Gość hbjnkfdcvn

od jakiegos czasu biegam ok 2 mies teraz juz ok 60-90 min bardzo wolnym tepem. i nie widze abym schudla tylko tyje;/ w nogach mam wieksze uda. wiem ze sie robia miesnie. no ale co mam robic aby schudnac? ;/ gdy przez pierwsze 3 tyg jadlam mniej widzialm miminalnie chudniecie ale zaczelam jesc 5 razy dziennie i chyba to mnie zgubilo;/bo tyje zamiast chunsac?:( juz mam dosc waze 60 kg przy wzroscie 164;(

Gość hbjnkfdcvn
????????

Gość lessi6536
spróbuj oczyścić organizm i uregulować metabolizm, powinno ci pomóc. Z preparatów, które znam polecam ci Nopalinę. Od razu powinnaś schudnąć, toksyny zatrzymują wodę w organizmie. Być może to jest problem u ciebie.

Gość i jeszcze..
ważne jest co jesz, nie tylko kcal ale proporcjr węglowodany , białko i tłuszcze i jakoe to są węglowodany i jakie tłuszcze, np, dobre węgle to pieczywo pełnoziarniste, makaron razowy itp. a złe to te z białej mąki, dobre tłuszcze to oliwa z oliwek, orzechy, tłuste ryby a złe to tłuszcze zwierzęce i zasada że na kolację raczej nie jemy węglowodanów a białko, chude

Gość hbjnkfdcvn
ok. a co powinnam jesc po bieganiu?? biegam wieczorami przed snem moze z godz czy 2. czytalam ze powinno sie jesc po bieganiu ale tez wiem ze nie wolno jesc przed snem . wiec tak zle i tak nie dobrze;/

Gość jezeli biegasz wieczorem
to powinnas jesc po bieganiu duza białko a mało węglowodanów ja np bym jadła serek mozarella

Gość Zrzuć brzuch
Wpadnij na bloga o diecie i ćwiczeniach http://zrzucbrzuch.blogspot.com/ zrobiłam całkiem nową szatę graficzną. Na blogu przede wszystkim znajdziecie przepisy różnych ciekawych potraw które ciężko znaleźć w internecie, dużo porad odnośnie diety , ćwiczeń i suplementacji jak i różne ciekawostki. Polecam

Gość take on me
dokladnie po treningu i na wieczór najlepiej jeść białko. czyli jajka, jogurt, kefir, serek wiejski, piers z kurczaka

Gość take on me
Zrzuć brzuch - fajny blog, dobre przepisy :)

Gość efqwe
najlepiej zrezygnuj w pwęglowodanów całkowiecie. Odłuż pieczywo tradycyjne w zastepstwie jedz wafle chlebowe, odsuń ziemniaki, kup słodzik zamiast cukru i batonik tylko po wysiłku:) gwarancja szybkiego spadku masy ciała