Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mielania

Noc muzeów - byłyście? idziecie? co myślicie?

Polecane posty

Gość mielania

Był ktoś z was na tej nocy muzeów, warto iść? Ja akurat mieszkam w Wawie i myślę czy warto się w ogóle na to wybierać?

Gość Azazel Pazuzu
na szczęście stać mnie na normalny bilet i nie muszę się turlać po nocach i stać w kilometrowych kolejkach, żeby zaoszczędzić kilka złotych 🖐️

Gość paranoja jakaś
w normalny dzień mozna spokojnie , bez dzikich tłumów zobaczyć to co się chce. Nie wiem po jakie licho ludzie pędzą jak stado baranów po nocy po tych muzeach. inne eksponaty są czy co?

Gość PUCIAPUCIA28
ta,zjeby z kafe i muzeum:-D:-D:-D

Gość ul.la
ja bylam, ale radze omijac te miejsca najbardziej popularne i oblegane bo tam sa mega kolejki:P ostatnio czytalam artykul http://www.eioba.pl/a/49tu/jest-taka-dzielnica-w-warszawie o mniej obleganych miejscach w stolicy, ale za to jak klimatycznych i w tym roku obieram kierunek - praga i tam bedziemy ze znajomymi muzea zwiedzac:)

Gość jak chcesz
jak chcesz cos zobaczyc to lepiej wybrac zwykly dzien i w spokoju pozwiedzac, a nie w tych kolejkach stac i przez tlumy sie przeciskac:/ choc pewnie dzis w nocy to jakies specjalne atrakcje przygotowuja...

Gość Upełłe
niby jest atmosfera fajna ale oni chyba o 23.00 i tak zamykaja wiec bez sensu

Gość TEWI
W moim mieście całą niedzielę muzeum zamkowe zamknięte, w sobotę też. Dziesiątki ludzi, turystów z całej Polski, całują klamkę po to żeby muzeum mogło się otworzyć na 4 godziny w nocy. Jak dla mnie paranoja.