Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczka :)

parę zł przez neta-tylko dla zainteresowanych

Polecane posty

Gość ja chętnie popiszę
Chodzi o tylko o komentarze czy i precle, art tematyczne i teksty mieszarkowe? Jak coś to proszę o kontakt na maila julitamarci11@wp.pl

Gość ale jesteście głupie :O
Jak mają zabrać? a tak kretynko,że nim nie uzbierasz 200zł to nie dostaniesz nic a kasa jest na wirtualnym koncie. myślisz że ktoś takim sposobem może zarobić? gdyby to był realny zarobek to 90% narodu by z tego żyła :O i niby jakim cudem cielaku reklamujące firmy mogą wybrać odbiorców reklam wg kryteriów takich jak np województwo w którym ktoś mieszka? a no jedynie tym sposobem że muszą mieć te dane. owszem zarabia się w ten sposób i na reklamach i na handlu danymi osobowymi ale to zarabiają takie firmy jak właściciel ermail a wy niemoty dajecie im zarobić :O

Gość a czy chce ktoś pisac komentar
Pan Marcin Herdzina firma hekama.pl zleci komentarze :)

Gość ja chętnie popiszę
To poproszę o szczegóły na maila. :)

Gość a czy chce ktoś pisac komentar
do ja chętnie popiszę to ty napisz maila chyba nie sądzisz że ktoś będzie się prosił :/ ja tylko podałam propozycję zarobku :)

Gość ściema i tyle
Ło

Gość ale burak :\
w zyciu nie widzialam gorszego buroka najpierw pyta czy ktos chce a potem pisze ze nie bedzie sie prosil ha ha ha dziewczyno nie wchodz w to bo potem ty bedziesz sie od chama o pieniadze prosic

Gość ja chętnie popiszę
Wysłałam maila. Czy ja się każę komus prosić? Skoro ktoś daje ogłoszenie,że szuka osób do pisania to chyba wymaga to jakiegoś kontaktu??? Dlatego podałam maila celem przedstawienia pełnej oferty i podania szczegółów a zamiast tego spotykam się z jakimś bezczelnym komentarzem :O Zero profesjonalizmu. :O

Gość patuska28
z tym ermailem to mi polecil znajomy, ktoremu wyplacili, takze mysle ze warto. Szkoda byloby tracic czas (cenne pare minut), jesli bylby to zwykly scam.

Gość ktoś już ma te 2stówki?
Wszyscy tak polecają a czy ktoś już dostał kasę?

Gość nabla
To ja też polecam linka: http://www.ermail.pl/link/a2alcmlTmAaVXc7aYVJ7aaTc2Y22XTjA Ja już uzbierałam 54 zł. Myślę, że im więcej będzie zarejestrowanych tym więcej potencjalnych reklamodawców. A na świecie jest dużo tego typu stron - PTC (paid-to-click) i są wypłacalne.