Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrightCrystal

Ejakujacja i obrzydzenie faceta

Polecane posty

Należę do grona kobiet które przeżywają orgazmy a przy nich miewam wytryski, niestety mój facet brzydzi się tym. Czytałam że wielu facetow marzy o takiej partnerce, dlaczego mój jest inny? Wykrzyczal ostatnio że nasikalam na niego, bardzo mi przykro że jest tak niedouczony.Czy ktoś z was mial może podobny problem? Jak mam go przekonać że to nie jest obrzydliwe?

Gość a nie wydaje Ci się
że na erotycznym,by to bardziej pasowało???

zastanawiałam się nad tym, ale tam siedza same zboki a mnie boli serce... jeśli tu mi nikt nie pomoże spróbuje na erotycznym.

Gość ndfghjkjsedfgh
cos wątpię w autorkę kobietę :D

To raczej problem "uczuciowy" - jej facet odczuwa obrzydzenie do jej orgazmu...nawet nie bardzo wiem co na to powiedzieć...

Gość ojojojojojjj
kał też popuszczasz ?

Gość czy na gorze strony
pisze "forum erotyczne" nie wiec wypierdalaj stad! i to migusiem

Sugerujesz że jestem facetem? że brzydze się wytrysku mojej kobiety, nie wazne mogę być facetem, jak mnie przekonac że to nie jest nic obrzydliwego????

Gość a nie wydaje Ci się
Wiem,że dla Niej to problem uczuciowy,ale pomyślałam że tam prędzej znajdzie kogoś kto "się na tym zna"...faktycznie,może i głupio pomyślałam:O

Gość a nie wydaje Ci się
"czy na gorze strony pisze "forum erotyczne" " Mnie uczono,że"jest napisane";więc jak nie znasz języka ojczystego, to wypierdalaj biegusiem stąd.

ejakujacja, squirt, fontanna - wszystko to wytrysk kobiecy . nie wiele kobiet osiąga taki orgazm, i to widac również i na forach... ale można się go nauczyć, tylko po co? po co mieć przyjemność z sexu jeśli facet tego nie akceptuje do końca?

Gość edfb
Powiem Ci, ze to chore..powinien sie cieszyc i być dumny ze jego kobieta przezywa takie cos, co jest rzadkoscią i to za jego sprawą jest jej tak dobrze..cipa nie facet, tyle Ci powiem.