Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrześniowa Pani Młoda

Pierwszy taniec

Polecane posty

Gość Wrześniowa Pani Młoda

Witam wszystkie Pary młode te przed ślubem i te po..:-) mam dość głupie pytanie jaki wybraliście utwór na pierwszy taniec? Ja z narzeczonym nie mamy takiej swojej ulubionej piosenki a podoba nam sie wiele utworów i dlatego mamy z tym taki problem. :-( serdecznie pozdrawiam

Gość mnmnmnmn
walc z"nocy i dni"...

Gość czyżby .............
Patrząc n a pierwszy taniec ostatnich wesel mam wrażenie, że młodzi teraaz oszaleli.Najgorsze są chyba te w stylu rumby......erotyczne, zamiast młodego tylko rurę postawić i byłaby gitara.Uważam , że faktycznie powinien to być elegncki walc, na który z przyjemnością spojrzy się po latach i pokaże wnukom.

Gość stary niedoświadczony
taniec zalezy od sali,więc zastanów się jaki taniec pasuje do twojej sali

Gość stary niedoświadczony
nikt nie patrzy na styl sali a taniec trzeba dostosować do sali

Gość sliwkawkompocie
przede wszystkim musicie dostoswac taniec do swoich mozliwosci tanecznych. Byłam na weselu, gdzie młodzi wybrali walc z nocy i dni a pan młody ruszał się jak słoń w składzie porcelany, generalnie masakra. W takim wypadku lepiej wybrać coś wolnego i zatańczyć zwykłego przytulańca. A wszystkie specjalnie układane choreografie - to moim zdaniem porażka - młodzi zamiast cieszyć się sobą i uśmiechać do gości, spięci licza kroki i potem na nagraniu beznadziejnie to wychodzi. A co do piosenki - my mielśmy utwór For Teens - Jesteś częscią mnie. Bardzo fajne słowa, bardzo pasują do okazji. Wyszliśmy na środek i po prostu zatańczyliśmny - niczego specjalnego nie przygotowywaliśmy, nie ćwiczyliśmy nawet w domu przed ślubem i wyszło super

Gość hermionaona
dlaczego wszyscy wybierają tandetne disco polowe utwory? Dlaczego nikt nie wybierze np. którejś z piosenek Whitney Houston?

Gość cukratywna
do rustykalnej sali nie pasuje walc