Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamieniccca

Pryszcze po 30 ratunku

Polecane posty

Gość kamieniccca

Kobiety,która urzywala żelu do mycia twarzy ivostin purittin?Jestem juz parę lat po 30stce i władze z tym cholerstwem z różnym skutkiem.Zazwyczaj sypie mnie na brodzie i linii żuchwy,Oszalec można,jak bym miała 15lat.Odnośnie że lu,ponoć skuteczny,ale sama juz nie wiem,tyle ich przetestowalam.

Gość czy Kamila ostatnio
pryszcze sie biora od zaburzen hormonalnych i brudnych lap. skoro robia ci sie na brodzie i linii brody to mysle, ze czesto sie podpierasz reka i w ten sposob zanieczyszczasz skore

Gość kamieniccca
Właśnie chyba za dużo macam się.

Gość kamieniccca
A może tez od czestszego spania na jednym z boków?Zazwyczaj zasypia m na prawym boku i ta strona gorzej wygląda.

Gość czy Kamila ostatnio
mi sie czesciej robia na lewym boku bo jak siedze przy kompie to podpieram sie lewa reka. ostatnio to zauwazylam i teraz naciagam rekaw na reke jak sie podpieram. inna rzecz to zauwazylam ze mam swietlo w lazience lepsze z lewej strony i czesciej 'zagladam' na lewa czesc twarzy bo lepiej widze. moze czesciej dotykasz prawej czesci twarzy?

Gość kamieniccca
możliwe. Najgorzej, ze czasem np jak m TV, to nieświadomie rozdrapuje.I mam za mocne światło w lazience.,co mnie prowokuje do ulepszania,czyli wyciskania.To plus niezamierzone drapanie nie służy.

Gość Sylwia Krukiewicz
Sama przez to przechodziła, pryszcze, wągry, okropne ślady, tłusta skóra ;( Obawiałam się że zostanie mi to na wieki;( A dałam sobie z tym radę z pomocą tabletek IQface sprowadzonym przez moją mamę. Pozbyłam się tego raz na zawsze i już nie zamierzam wracać do tego tematu:) U mnie tylko tabletki poskutkowały.