Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analise34564

romans dziewczynki z dorosłym

Polecane posty

Gość analise34564

czy ktoras z was bedac dziewczynka ok 14 letnia miala romans ze starszym facetem? nie wiem czy nazwac to pedofilią czy nimfięctwem.

Gość analise34564
bo ja miałam i pomimo, że była to chora sytuacja to był to przepiękny ukres w moim życiu

Gość analise34564
okres*

Gość Tamara 2111
chyba nikt nie ma ochoty sie wypowiedziec ale jedne jest pewne to jest chore dziewczynko wes sie za nauke szkole a dorosle zycie jeszcze bedziesz miala okazje przezyc

Gość Twój Doradca Życiowy
Masz problem, potrzebujesz się poradzić osoby tzw 3ciej, nie masz z kim pogadać, potrzebujesz wsparcia? Napisz do MNIE A postaram się rozwiązać twój problem, wszystko jest darmowe! Ty piszesz Ja odpowiadam - doradzam. Anonimowo i bezpłatnie. Kontakt e-mail: twojdoradcazyciow y@gmail.com Zapraszam TDŻ

Gość seksmisjonarz!
14 latki z 25 latkiem nie no przesada rozumiem 16 latki 18 latki z goscie co ma wiecej niz 20 ale z kims kto ma wiecej niz 30 eh przesada

Gość a ja to mam problem
"WEŚ się za naukę":D jebłam z Tamarki:D

Gość MIALYSMY PO 11, 12 lat
Moja kolezanka nie miala ojca bo jej zmarl. mama jej poznala goscia, seksownego , nie zapomne nigdy tych oczu itd Wiec on ja calowal i dotykal i ja piescil ta moja kolezanke!!!! niesamowicie niesmaczne to bylo jak dla mnie jako dla 11 latki. powiedzial zeby to byla tajemnica, a ja jako dziecko powiedzialam ze dobrze. Potem ona chyba z nim dziewictwo stracila, miala z 14 lat:/ on z 30.

Ja mialam romans z 26-ciolatkiem kiedy mialam lat.....13!!! Ucieklam nawet z domu i mieszkalam u niego kilka dni.Nie stracilam dziewictwa.Teraz mysle ze moze się po prostu bal mnie rozdziewiczyc.Ale robilismy rozne rzeczy.Byl ostry petting i seks oralny. Staram się o tym zapomniec.Kiedy o tym pomysle czuje obrzydzenie,nienawisc do niego.Niby sama tego chcialam,godzilam się na to ale z perspektywy czasu wiem ze bylam tylko zagubionym dzieckiem.Mala dziewczynka spragniona milosci.Nie seksu!Nawet nie sprawialo mi to zadnej przyjemnosci.Udawalam bo chcialam by nadal przy mnie byl. Nienawidze wspomnien z tamtego okresu,siebie w tym i jego najbardziej.Jaki normalny 26-cioletni facet zainteresuje się seksualnie13-nastoletnia dziewczynka nawet jeśli ona sama pcha się mu na kolana?!?!Tylko pedofil... Teraz mam27lat.Nikomu o tym nie mowilam i nigdy nie powiem.Dopiero po przeczytaniu tego tematu odzyly wspomnienia ktorych wcale nie chce pamietac....