Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one way only

Nie mam doświadczenia w relacjach damsko męskich. Pomóżcie

Polecane posty

Gość one way only

Byłem na randce dzisiaj, mówiła że miło spędziła ten czas. Nie wiem co teraz zrobić. Nie chce wyjść na desperata, ale też nie chce żeby myślala że ją olewam. Jak dotąd popadałem wlaśnie w takie skrajności, albo byłem zbyt nachalny albo byłem wyzwaniem. Nie wiem teraz kiedy napisać, zadzwonić, kiedy zaproponować następne spotkanie. Po czym poznać że ona w ogóle chce ze mną utrzymywać kontakt? Pomóżcie, bo zależy mi na tej dziewczynie i nie chce jej stracić.

Gość zimkaa2
zazdroszczę tej dziewczynie, w ogóle zazdroszczę wszystkim dziewczynom, które choćby od czasu do czsu chodzą na randki...

Powinieneś napisać smsa już dzisiaj, może teraz to już nie. Z podziękowaniem za miły wieczór i ewentualna propozycją kolejnego spotkania. A potem czekaj, czy odpisze. Jeśli się zgodzi na spotkanie, to możesz działać dalej. Tylko nie wydzwaniaj do niej i nie pisz 100 smsów dziennie. Z klasą, bez pośpiechu, ale stanowczo wyraź zainteresowanie.

Gość one way only
A nie można by tutaj ? x Z tym nastepnym spotkaniem to tak od razu zapytać czy najpierw trochę z nią popisać?