Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona pakola brudasa

on pakol z anglii,ja szkaradna polczyna czy nasz zfionsek :D przetrwa fotki

Polecane posty

Gość zona pakola brudasa

www.religiapokoju.blox.pl/ www.euroislam.pl/ Paki skrót nabyte obrazliwe konotacje w 1960 roku, kiedy uzywany przez brytyjskich tabloidów w odniesieniu do przedmiotów bylych panstw kolonii w sposób uwlaczajacy i rasistowskich. W nowoczesnej brytyjskiej uzytkowania "Paki" jest zazwyczaj uzywane w uwlaczajacy sposób jak etykiety dla wszystkich z Azji Poludniowej, w tym Indian, Afganczyków i Bangladeszu. W mniejszym stopniu, okreslenie zostalo zastosowane jako rasowe slur wobec Arabów i innych bliskowschodnich wygladajacych grup, które moga przypominac Poludniowej Azji. Podczas emigrantów wielu latach 60 byly równiez nazwany jako "czarny" do dalszego segregrate je od bialej spolecznosci. Niektórzy twierdza, ze taki podzial nadal istnieje w czesciach Anglii. W ostatnich czasach nastapila tendencja przez drugiego i trzeciego pokolenia brytyjskich Pakistanczyków odzyskac slowo, tak, ze moze on byc stosowany w mlodej brytyjskiej spolecznosci pakistanskiej, ale nie przez osoby z zewnatrz, w tym Indian i Bangladeszu. ciapaty (obrazliwie) {m.} [slg.] Paki (offensive) {rzecz.} [Bryt.] [slg.] kilka przykladow pakusow(brudasow,ciapoli jak kto woli,oraz szkaradnych polczyn) http://pokazywarka.pl/qz60uw/ polecam film pt. Obca / Die Fremde (2010) teraz cos romantycznego o naszych gwiazdeczkach dailymotion.com/video/xh17oj_darling-i-lowe-ju-1-3_lifest yle Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym

Gość zona pakola brudasa
pokazywarka.pl/87re6i/

ale jesli polki chca takich to niech sobie biora ale panowie pamietajcie by pozniej takiej nie dotykac..

Gość zonka pakistanczyka
A ja proponuje omijac szerokim lukiem Polaczkow zakladajacych skarpetki do adidaskow i pozujacych na plazy... Oj wies sie bawi na calego 🖐️

Gość polka199021
helol :D

Gość polka199021
http:// pokazywarka.pl/87re6i/ hejejejeje

Gość Ljunggren
Wolalabym miec araba niz polaka... Bo to dopiero dno!

Gość Ljunggren
P. S jestem ze Szwedem !

Gość Gubb
Ja mam niemca! Prawda... Polaczki nie sa dobrymi mezami, wygladaja okropni, nie potrafia sie zachowac i do TEgo smierdza! Taki narod cyganski! Te polki Ktote Mieszkaja w niemczech i sa w zwazku z polakami nigdy nie sa akceptowane przez niemieckie spoleczenstwo... Natomiast polskie koniety w innych zachodnich badz kolorowych zwazkach sa czescia spoleczensywa! Wiec panowie polacy wiem skad ta frustracja!!!

Gość Gubb
Sorry za moj polski! Od 30 lat w niemczech ;)

Gość Gubb
Prawda... Polscy faceci to szowinistyczne okropne swinie! Gorsi od talibanow! Nie maja szacunku dla kobiet i dzieci! Pija i bija! Mieszkam w dani, maz jest z wloch! Jak bylam z polakiem to nikt z moich dunskich zmajomych nigdy nie zapraszal mnie do siebie do domu! Jak powiedzialam ze maz tez polak to uciekali :) teraz jest inaczej!

Gość Do Gubb
Do Gubb mialo byc!

Gość Do Gubb
Dlaczego polscy panowie Maja taka opinie???

Gość Gubb
Kochana! Bo nie szanuja kobiet!

Gość prawda że tak jest z Polakami
Polscy meżczyżni to zdecydowana przewaga pijaków brudasów spoconych zasyfiałych gburów chamów i nieudaczników życiowych którzy zarzucają kobiecie że wymaga od nich żeby nie był bezrobotny !!!!!!

Gość Kung h
Nawet arabowie przy polakach to aniolki!

Gość Lin lun lim
Do autora topiku! Dlaczego wola ciapatych? Bo nawet ciapaty ma wiecej stylu od polaka!

Gość Lin lun lim
Osmieszasz sie prawiczku!

Gość Lin lun lim
Szczesciary! Wszystkie te kobiety wygladaja na szczesliwe! Nie lubisz szczesliwych pieknych kobiet? Szowinisto?

Gość Lin lun lim
Napewno lubisz jak maja popodbijane oczy powybijane zeby? I sie boja meza pijaka?

Gość Lin lun lim
Ty szlaradny polaczku zlodzieju i brudasie!

Gość Pseudo ty
Do tego ciapaci wiedza jak zaspokoic kobiete?! A polaczki? Jak cos ukrasc!

Gość Zona greka
W zyciu nie zwiazalabym sie z polakiem! Nawet taki z magistrem to dla mnie patologia!!!!

Gość Zona greka
Prawa! Te dziewczyny wygladaja na bardzo szczesliwe!

Gość Do nielumatego!?!
Bo od polaka to tylko rumuni i cyganie sa gorsi... Moze nie gorsi Ale na tym Samym poziomie! Dno!

Gość Dumny Polak
Witam i pozdrawiam wszystkie Panie! A zwykłe szmaty i k***y żegnam, w*********ć z tego kraju skoro się nie podoba, tylko przy okazji zmieńcie język, tradycje itp, bo przecież Polska śmierdzi! Jeszcze raz - W*********Ć! Może lepiej coś po niemiecku, może dotrze - HALT DIE FRESSE! Z polskich for też nie korzystajcie! Z wyrazami pogardy - dumny Polak :)

Gość gość
ty dumna szmato nie zesraj sie z oburzenia :D:D:D:D

Gość gość
Najlepiej byc samemu - zero problemow z idiotkami i wygorowanymi w kosmos wymaganiami oraz zero problemow z bachorami :D