Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Chyba pójdę dzisiaj do parku podrywać.

Polecane posty

Gość ddddddddddasij
Dzis chodzą po parkach tylko pary i rodziny. Ne warto

Coś w tym jest, pamiętam, że w jakieś święto też poszedłem do parku, to same parki i rodziny. No ale spróbować można.

Gość nie ma szans
mężczyźni nie biorą się za zajęte w przeciwieństwie do kobiet one to akurat lecą na zajętych.

Ale na pewno będą tam pomykać samotne wiewiórki, (Sciurus vulgaris), jakże popularne w polskich parkach. :classic_cool:

Gość feddvd
fdds

Gość ufriudfeibbi
sasddf, jaka njbdci jshbiobhgos oshos.

Gość i co ??
??

Lepiej sobie na laski popatrzeć niż je podrywać, z patrzenia przynajmniej trochę radości nam dają, a z podrywania to jedynie kompleksy mogą być jak coś się spartoli.

19:31 [zgłoś do usunięcia] leśny Nie zakładam nigdy że dla kogoś nie ma nadziei.. Widziałeś kiedyś Woody Allena? Zainteresuj się, jakie on miał laski... rozwijaj się w tym kierunku. Nie masz wyglądu, pracuj nad wyobraźnią... czytaj... no nie wiem Balzaka, jego kobiety kochają po dziś dzień. Nauka, jak się nią ktoś interesuje, rzecz jasna, nie pozostawia złudzeń, nie ma nic stałego na tym świecie. Nigdy nie popadaj w skrajności.

Ja tam wolę sobie na dziewczyny popatrzeć, zarówno na te ubrane jak i golusienke, daje mi to więcej radości, niż zagadywanie i kompromitowanie się. To tak jak byś facetowi bez nóg, kazał gonić za dziewczynami, po prostu wyczyn nie wykonalny z przyczyn fizycznych.

Gość vicky8937
jak facet jest w porządku, to każda najgłupsza gatka wystarczy kobita wie, że to tylko po to, żeby zagadać

Gość tusdruts
oficjalnie sezson wiosna lato 2013 ogłaszam za otwarty.......gdyż poprzyłam sobie dupsko pokrzywami w plenerze

A ja się dziś naoglądałem tyle lasek, że masakra. Natsolatki nagiutkie, widok piękny, mnie to wystarczy, wszystkiego mieć w życiu nie można. Gdybym się ożenił 10 lat temu, to moja żona dziś by była stara, a ja sobie oglądam młodziutkie nastolatki na żywo, wiec wszystko ma swoje minusy i plusy.

Gość annamaria30
wyrwiesz chomika