Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shp-121

W Wypadku samochodowym,przeze mnie zginął niewiny człowiek......................

Polecane posty

Tydzień temu po pijanemu potrąciłem człowieka,zginął na miejscu.We krwi wykryto u mnie ponad 3promile alkoholu,i na dodatek przekroczyłem prędkość o 78km/h.Nie wiem co robić,żyć mi się nie chce,wiem że będzie sprawa w sądzie,i pewno zostanę skazany na conajmniej 12lat więzienia,w którym już nigdy nie poczuje świeżego powietrza,i promieni słońca.Nie wiem co robić,jestem na silnych lekach uspokajających,od tygodnia praktycznie nie śpię,nie mam siły do życia,nie wiem co robić,wiedząc że niedługo pójde do więzienia na kilkanaście ładnych lat.Pomóżcie co mam zrobić,oraz czy jest możliwość dostania wyrok w zawieszeniu,byle uniknąć wiezięnia.Bardzo was proszę o pomoc, i z głębi serca,dziękuję za każdą odpowiedz,i jeszcze raz proszę o pomoc.Rodzina ofiary wypadku domaga sie dla mnie najwyższego wyroku,także nie wiem co mam zrobić.:(

Gość kretyńska prowokacja
:P

Gość fdgrtrh
i bardzo dobrze ci tak! PO chuj wsiadałeś za kierownice?

To nie jest żadna prowokacja,to wydarzyło się naprawdę,nie wiem co mam zrobić wiedząc że pójde na kilkanaście lat więzienia,i szukam pomocy..........................

Gość fdgrtrh
ty odebrałeś komuś życie przez Twoje własne debilstwo więc teraz pora życie odebrać Tobie! Bo życie w więzieniu- to nie jest życie. Chociaż za parę lat wyjdziesz, a ten ktoś już nigdy tutaj nie powróci

Było po imprezie,liczyłem na to żę dam radę dojechać w koncu do domu miałem tylko 7km,dodałem trochę gazu,jakaś kobieta nierozważnie przechodziłą przez ulicę,w ciemności jej niezauważyłem,na dodatek trochę pijany i stało się........... Próbowałęm ją reanimować,ale zmarła na miejscu............... Bardzo tego żałuję i nie wiem co mam zrobić........................:(

Gość fdgrtrh
a rodzinie się nie dziwię równie dobrze mogłeś potrącić moją mamę, tatę, męża... bo pijany wsiadłeś do samochodu... A pomocy nie masz co szukać

Nie osądzajcie mnie pochopnie,Gdybym mógł to wszystko bym naprawił.................... Ale czasu się nie cofnie....... Czeka mnie kilkanaście ładnych lat w więzieniu,gdzie już nigdy nie poczuję świeżego powietrza,oraz promieni słońca................:o

Gość fdgrtrh
właśnie. Miałeś TYLKO 7 km do domu. Mogłeś iść pieszo. Stało się. Teraz to odpokutuj i przyjmij do wiadomości, że ci się ta kara należy

Gość fdgrtrh
no sorry ale czasu nie cofniesz. A zresztą widzę, że ty dalej nie rozumiesz tego co zrobiłeś. Tymbardziej ci się należy. Żegnam

Dlaczego nie mam szukać pomocy???? Skąd miałem wiedzieć że na tej ulicy na której praktycznie nikt nie chodzi o godzinie 3 nad ranem będzie przebiegać przez ulicę kobieta??? Fakt,byłem trochę pijany, i przekroczyłem prędkość,ale jak mówie ze o tej porze na tej ulicy nikt praktycznie nie chodzil............... Liczylem na to że dojadę,a tu los mi zgotował takie coś.................... Nie wiem co robić,Żyć mi się nie chce,nie jem, nie śpię,leżę cały zapłakany,wiedząc że najbliższe kilkanaście lat spędzę w ciemnej celi................ :o

Gość kichowata
oj nie mysl w ten sposob.Nie wazne,jak,ale nadal zyjesz.pomysl,ze ta kobieta juz nie zazna tego,co najpiekniejsze w zyciu.Staraj sie nawet w najgorszej sytuacji znalesc cos dobrego,to Ci pomoze przetrwac ciezkie chwile.nie wazne,jak Ci sie zycie dalej potoczy,to Ty masz dalej zycie,ona nie.Sprawiedliwie bylaby kara smierci,tj.starym dawnym sadem oko za oko...,ale Ty masz szczescie,ze zyjesz w innym czasie,w innym miejscu i kara bedzie umieszczenie Cie w wiezieniu.

Gość elemelek to wrobelek
ty nie zalujesz ty sie boisz wiezienia, ktore nalezy ci si jak ch**ra....trzebabyllo sie zastanowic jak wsiadales za kierownice...nienawidze takich debili nierozwaznych , przez ktorych gina niewinni ludzie

Gość dldfjskfkf;kf;;k
Los Ci niczego nie zgotował... Po co w ogóle ktoś powadzi po pijaku? Współczuje Ci i uważam, że oboje zrobiliście głupio... Nie wiem czy dostaniesz 12 lat... A co Ci mówili? Że ile Ci grozi?

Gość Konrad_30xs
Ciezki lajf przed Tobie chlopie. Popelniles przestepstwo i czeka Cie kara. 12 lat to kawal zycia, a ile Ty komus lat zabrales ? A moze kobiecina byla matka malych dzieci.. ile im zabrales lat odbierajac matke ?

Gość Konrad_30xs
Ciezki lajf przed Tobie chlopie. Popelniles przestepstwo i czeka Cie kara. 12 lat to kawal zycia, a ile Ty komus lat zabrales ? A moze kobiecina byla matka malych dzieci.. ile im zabrales lat odbierajac matke ?

Gość Hjkugkuhugjyfhthdtd
Trochę pijany? Byłeś zalany jak świnia. Czy naprawdę uważasz, ze kilka kat więzienia jest nieadekwatna kara dla zabójcy?

Gość todos
pomysl ze to tylko puzna aborcja