Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsiekla zona

wsciekly maz

Polecane posty

Gość wsiekla zona

W skrócie: maż się wścieka (na mnie) bo syn nie jest podobny do niego. Syn jest kopią mnie, ale z tego okresu jak byłam taka malutka. Zdjęcia moje i jego są identyczne. W sumie dziwi mnie to, że jak gdzies jestesmy to mowia "Boże czysta mamusia"-bo moim zdaniem nie jest do mnie podobny teraz, ja strasznie się zmieniłam, niczym nie przypominam tej małej dziewczynki ze zdjęć. Pomylone to wszystko, gdzie jest napisane że dziecko zawsze jest podobne do ojca?? Ja jestem tez podobna do mojej mamy, druga siostra do ojca. Co lepsze moj maz tez przypomina swoja mame i dobrze o tym wie. Paranoja. Dodam ze dlugo staralismy sie o to dziecko.

Gość masz stukniętego
męża, na dodatek niedouka

Gość mikorasoo
so?

Gość mikorasoo
so?

Gość luiz9463
ja jestem wsciekły na rodziców bo dostałem od nich w genach to co najgorsze!

Gość wsiekla zona
No nic, po prostu wkurza mnie to. Nie chce mi się tłumaczyć. Pyta mnie się dlaczego. Boże... Skąd mam wiedzieć dlaczego. Nie mam tu nikogo z kim mogłabym pogadać o czymkolwiek. W ogóle wkurza mnie on coraz bardziej, czepia się najróżniejszych bzdur.

Gość wsiekla zona
W sumie to jestem, zła na siebie, bo widziałam, te zachowania juz na samym poczatku naszego zwiazku, taki ksiaze. Nie kocham go, tak naprawde nie chodzi o dziecko tylko. ach.. ide.