Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gugusia

dziwne zachowanie dziecka

Polecane posty

dziecko po nakarmieniu (1.5 godziny pił) usnął na 10 min i zaczął okrponie płakać co to może być. biedak meczył sie całą noc, nie wiem co sie mu stało. miała któraś z was taką sytuacje ?

napisz ile ma miesiecy, czym karmisz, czy w czasie placzu dawalas mu dalej jesc i czy chcial

maly urodził sie w srode wiec ma dopiero kilka dni , karmie piersią , podczas karmienia mały usnął po 10 min sie obudził i płakał całą noc

Gość wifigdansk
przystawiaj do piersi na ządanie. poczytaj broszury ktore dostałas (zawsze daja w szpitalu,pełno jest tego w przychodniach-chodzi o poradniki dla mam karmiących). ja karmię i czytam,bardzo duzo się dowiedzialam choc i tak ejstem juz doswiadczoną mama ale te ksiazeczki mi tez bardzo pomogły. przede wszystkim peirwsza wazna rzecz-dziecko musi w nocy tez jesc. a ze placze coz,ma kilka dni,potrzebuje pociagnąć z cyca co chwila,to normlane potem się to unormuje. no i pryztulic do mamy poczuc ciepło.i bedzie spokojne:) jak pomarudzi-znow przystaw.przystawiaj jaknajczesciej.

Gość gość
Może kolka? Pamiętaj o właściwym odżywianiu się podczas karmienia piersią. Jeśli jesteś pod opieką położnej, skontaktuj się, gdy zachowanie się powtórzy.

Gość wifigdansk
kolka zaczyna sie raczej od 3 t.ż. u mnie zreszta czegos takiego jak kolka nie ma, przy poprzednim dziecku byla,karmilam na zmiane-piers i mieszanka,teraz karmie tylko piersia. i jem na co mam ochote;]