Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Was soll das !

Mówią "idealna" a i tak sama

Polecane posty

Gość Was soll das !

Cześć ! Proszę o opninie - płeć obojętna. Mam 32 lata, jestem zaradna, wesoła,Inteligentna, zadbana... Nie jestem żadną księżniczką co nic nie potrafi, zarabiam na siebie , maluje sama mieszkanie i przeprowadzam sama drobne remonty, auto tez potrafię "rozruszać " i jego znajomość nie igranicza się tylko do umiejętności tankowania, lubię seks, nawet bardzo, pozostawiam partnerowi wolność ile potrzebuje, umiem gotować , nie czepiam się, w ogóle jakaś niekonfliktowa jestem. Dużą wartość pokładam w szacunku do drugiej osoby i to jest dla mnie cholernie ważne ... Znajomi mówią ze jestem wymarzoną kobietą a i tak jestem sama. Ani ja ani przyjaciele tego nia rozumieją ... Jedynym problemem prowdopodobnie jest ze mam dwoje dzieci... Moje pytanie jest czy to rzeczywiscie taaaaki problem ???

Gość qw2edw
jestem do wszytskiego czyli do niczego:)

Gość Was soll das!
Tak uważasz ? Może facet nie czuje się przy mnie jak facet ? Nie mam pojęcia

Gość Bardzo Stara Panna
oczywiście ,że dwoje dzieci to jest problem.Mężczyźni nie chcą wychowywać cudzego potomstwa,łożyć na nie ,wysilać się,chcą tylko brać,a do dzieci trzeba być odpowiedzialnym i nieegoistycznym... Poza tym,pewnie nie masz odpowiednika meskiego na swoim poziomie ;)Mimo to,życzę powodzenia:)

Gość Was soll das!
Może gdybym była wyrachowana zolza to byłoby lepiej :P Ale tak na serio czy dzieci są taką przeszkodą?

Gość Was soll das!
Dzięki :) Ale moje dzieci nie są takie małe i ojca maja wiec ja zastępcy nie potrzebuje tylko partnera dla mnie :(