Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

terttrerttre

Odkąd zaczęłam pracować czuję, że odsuwa się ode mnie koleżanka

Polecane posty

Do tej pory spędzałyśmy sporo czasu razem, teraz się to zmieniło. I nie dlatego, że nie mam czasu (choć oczywiście długo siedzę w robocie). Teraz jest tak, że np. po zajęciach (przed moją pracą) proponuję obiad, a ona odmawia bo jedzie do domu tym samym autobusem, co inna koleżanka, która się "spieszy". Albo umawia się z innymi znajomymi, o czym mi później opowiada. Przestaje odpisywać na smsy i tak dalej. Proponowałam tani wyjazd na weekend, to stwierdziła, że nie ma pieniędzy (mimo, że co chwilę jeździ na kilka dni za granicę) Owszem, mam sporo pracy, nie mogę teraz widywać się kiedy popadnie, ale mimo wszystko staram się robić tak, żebyśmy mogły gdzieś skoczyć. I nie ukrywam, że jest mi przykro, a nie mam zamiaru jej do niczego zmuszać

Gość krokiety
Ale masz problem...ja pierdole weź się ogarnij :/ile masz lat 13?:O

Gość krokiety
Jak jesteś taka pojebana to noc dziwnego ze koleżanka od ciebie ucieka Problem jest w tobie a nie w niej czy twojej pracy bo da się wszystko pogodzić Jesteś głupia i dziecinna co można zauważyć przez twoje wpisy i durny temat Szkoda czasu na Ciebie i mi i twojej koleżance ha ha :P (czesc)