Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bielik mały

co to może być?

Polecane posty

Gość bielik mały

na wstępie napiszę, że mam nieregularne cykle, czasami nawet 44 dni muszę czekać na okres, nie są jednak krótsze niż 30 dni. od jakiegoś roku jestem w stanie wyczuć owulacje, bo wtedy mnie bolą jajniki i brzuch, trwa to ok.2 dni. ostatni okres mialam 20 kwietnia i miesiączka trwa u mnie w okolicach 7-9 dni, nigdy krócej. wydawało mi się że owulacja miała miejsce 13-14 maja (te okolice, gdyż wtedy czułam ból itp) i wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to, że od owulacji do teraz czuje się parszywie :( boli mnie non stop podbrzusze, raz mocniej, raz słabiej, czuję sie jak balon opuchnięta, bolą mnie piersi, wyszły dwa wielkie, naprawdę wielkie pryszcze na twarzy, jestem nerwowa, wybucham nagle i bywa mi smutno na zmianę, śluz mam obfity biały, lepki. większosc tych objawów mam na jakieś kilka dni przed okresem, jakieś 5-7, no ale teraz występują one od powiedzmy dnia owulacji i to mnie martwi. czy to na okres? czy może to być jakaś infekcja? aczkolwiek oprócz bólu nic na to nie wskazuje. śluz jest normalny dla mnie w tej 2 fazie cyklu, nie ma zapachu. stosunek mogę wykluczać, bo zawsze używamy prezerwatywy. jedyna niebezpieczna sytuacja mogła być taka, że partner miał wytrysk na mój brzuch i trochę rozlało się tam w dół. oczywiście wszystko od razu wytrałam, by nie dostało sie tam, gdzie nie trzeba. było to na oko w dni płodne. aha;) wizytę u ginekologa mam, ale dopiero w środę.

Gość bielik mały
???:(

Gość bielik mały
:(

Gość zxzxz
Może to efekt jakichś zaburzeń hormonalnych?