Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Zielone świątki i pozamykane sklepy! nie mogłam kupić kredy:(

Polecane posty

więc nabyłam worek cukierków pudrowych...smak dzieciństwa :) niestety to nie to samo co kreda :( byłam też na wiecu radia maryja i telewizji trwam :)

Gość lassso75
moge ci dostarczyc krede w formie plynnej, sama natura :)

Gość yyyKafeKrytykant
bedzie relacja z wiecu na blogu? po co ten wiec byl?

Gość ankieta ds. intymnych
Czy twoja łiła jest ciepła czy zimna??

była to " Manifestacja w obronie TV Trwam 19 maja w Warszawie" jednak nie widziałam tam manifestacji, panowała miła atmosfera, w zasadzie to tylko przechodziłam. Pod pałacem prezydenckim znicze i panie odmawiające różaniec. nie wiem czy warto o tym wspomnieć na blogu? Kreda w formie płynnej? o nie, gryzienie to sama frajda :)

To może chociaż podziób tynki... :( A gdzie kupiłaś cukierki, skoro sklepy są zamknięte? :classic_cool:

Chętnie bym to sprawdziła,ale boję się włożyć palec w owe okolice :O :( jeszcze mi koło zębate okołołiłowe odgryzie palca 😭 :( a powinna być zimna?

w ścianę ciężko się wgryźć :( ale spróbuję :) cukierki w zasadzie dostałam od Mamy za wyniesienie śmieci :O :D :classic_cool: to tak jakbym kupiła, co nie? :D

Gość todos
dlaczego protestancki kraj ma zawsze pozamykane sklepy w niedziele i swieta niemcy swietuja 2 dni a polacy 1 dzien moja siostrzenica uczy sie na wiadrynie razem z niemcami i tam tematy to gdzie był i co zwiedził a nie jak w polsce co kupił i co ma

Gość Szalkowski
To jest bezczelność. Prości i niewykształceni ludzie powinni ciężko pracować a nie mieć wolne. A gówno ich to obchodzi.

o przepraszam ja nie tylko mówię co mam (cukierki :classic_cool:) ale też co zwiedziłam (Warszawy kawałek :D ) - tynk łyżeczkami? skąd masz takie pomysły? może sam podjadasz? przyznaj się :P

Niee, nie ciągnie mnie do takiego pokarmu. Mam po prostu dobrą wyobraźnię :classic_cool:

zamiast dobrą odczytałam :chorą: :P od tego Słońca jestem padnięta! :( a na jutro mam napisać kilka slajdów :O jak ja to zrobię? chcę spać :( a jeszcze blog leży i kwiczy... :( przez ładną pogodę zaniedbuję kafeterię :(

Nie można mieć wszystkiego, droga Pani :classic_cool: ­ Dopisz do adresu strony "&start=1", to ostatnie posty się pokażą :) Kosztem tych pierwszych :D:O

Gość Gonfire
Jak nie masz kredy to żuj sobie plastelinę bądź ciastolinę,Czkawka.:classic_cool:

Gość a nie wiedziałaś autorko, że
w niedzielę przypada święto? Jak jesteś niewierząca słuchaj komunikatów w radiowej jedynce, zdążysz zrobić zakupy.

O Ty w mordę :classic_cool: skąd znasz takie patenty? :classic_cool: "Dopisz do adresu strony "&start=1", to ostatnie posty się pokażą" jesteś genialny :D (albo jesteś modem? :classic_cool: ) eee ciastolina/plastelina wydaje mi się obrzydliwa :O (chociaż nigdy nie próbowałam...ale nie wyglada na smaczną :( )

nie lubię słuchać jedynki :( w ogóle w radiu najbardziej lubię muzykę :) jestem wierząca, ale myślałam,że Zielone świątki to niedziela jak każda inna a wyjątkowe święto jest ale tylko dla zielonoświątkowców.