Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorciaaa84

Skorzana minisukienka

Polecane posty

Założyłybyście coś takiego? Chodzi o to ze dostałam coś takiego w prezencie od swojego faceta. A to coś miałam niby zakładac na wspolne wypady motocyklem. Ale jakos nie mam odwagi. Co wy na to?

Wolałabym czarną..ale jasne, że tak :D Tylko załóż coś do tego bo zmarzniesz na motocyklu.

Kurcze dzisiaj był taki upał że wystarczyła koszulka i spodenki bo jednak na ta kiecke sie nie zdecydowałam

Gość Eeerrr
Zakladam, ze motocykl w stylu chopper/cruiser? Jesli tak, to sukienka pasuje jesli pogoda jest odpowiednia. Na scigacza oczywiscie trzeba miec specjalne ubranie i skorzana sukienka nim nie jest...

tak dokładnie chopper bo preferujemy raczej spokojna jazde a stroje obowiazuja dowolne szczegolnie w sloneczna pogode. Skora na taki motor jak najbardziej ok ale musze nabrac odwagi

Moorland mierzyłam wczoraj cały wieczór bo wiedziałam ze dzisiaj gdzies bedziemy jezdzili. No i doszłam do wniosku ze jest fajna tylko zbyt kusa tzn za krótka. Wymalowałam paznokcie na dłoniach i stopach na krwisto czerwony kolor ale jak przyszlo do wyjazdu to stchorzyłam

Ja tu trochę nieobiektywna jestem, ale sama lubię takie ubrania i naprawdę można się w nich fajnie czuć, chociaż na początku człowiek ma wrażenie, że każdy się patrzy :P

Morland a wiesz ze w szafie leża wiazane do kolan gladiatorki tez czerwone na obcasie 15,5 cm

Bo takie sukienki są po to, żeby w nich wyglądać wyzywająco :D Każdy od czasu do czasu powinien tak wyglądać i przede wszystkim - tak się czuć. To bardzo zdrowe ;)

Osobiście nie lubię jak cały strój jest w jednym kolorze (chyba, że czarny), ale jeżeli Twoim zdaniem to pasuje to załóż, może jak raz będzie wyglądało fajnie. I wiesz - takie ubrania są wyzywające, ale właśnie to jest w nich fajnie. Większość z nas na co dzień wygląda bardzo zachowawczo i raz mieć to gdzieś i założyć krótką sukienkę i wysokie szpilki bardzo poprawia humor. Najpierw jest z zasady lekkie zażenowanie, potem przechodzi i czujesz się jak chodzący "milion dolarów". Poza tym skoro to był prezent to ktoś tu może mieć mały fetysz na dziewczyny w skórach i tym kimś może być Twój chłopak :D

Przy okazji, jeżeli nie wyświetlają Ci się posty to dopisz na końcu adresu strony &start=1 i odświeżaj na tym :)

Wczoraj wieczorem najpierw pomalowałam pazurki pozniej załozylam kiecke i szpile i podobno wygladalam oszalamiajaco

to następnym razem załóż, niech się facet cieszy. I zobaczysz - Ty też się będziesz dobrze czuła. To nie jest zmiana stylu na stałe, tylko taka odskocznia od normy, to zawsze dobrze robi.