Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miiiisia717

jak chce mi się siku to muszę od razu

Polecane posty

Gość miiiisia717

jak w temacie. kiedy czuję że chce mi się siku, to nie stopniowo, tylko od razu bardzo mocno. nie mogę czekać, tylko od razu muszę do łazienki. czy ktoś jeszcze tak ma?

Gość miiiisia717
dodam że mam tak od zawsze. jak byłam mała to było jeszcze gorzej. jak musiałam siusiu, to nawet z miejsca zabawy trudno się było oddalić bo ledwo wytrzymywałam. kiedyś koledzy to zauważyli i nie dali mi zejść z drabinki to posiusiałam się na ich oczach ;((

Gość xman1
uwielbiam patrzec jak kobieta siusia

Gość miiiisia717
no super ;/ nie rób sobie jaj, ja mam problem

Gość miiiisia717
czy ktoś jeszcze ma podobny problem?

Gość gość
normalnie jakbym czytała o sobie. jak byłam mała, to pełny pęcherz oznaczał panikę, bo musiałam od razu zacząć siusiać. teraz też mam często problemy, np. w szkole i w autobusach. raz utknęłam w korku i nagle poczułam że MUSZĘ do łazienki. autobus stał bardzo długo, kierowca nie chciał mnie wypuścić, a ja nie mogłam wytrzymać. posikałam się wysiadając :(( to było straszne, ludzie się dziwnie gapili i w ogóle ;(( a ja sikałam w spodnie i nie mogłam tego powstrzymać

Gość miiiisia717
Czyli nie jestem sama. A byłaś z tym u lekarza? Próbowałaś jakoś się leczyć? U mnie badania nigdy nie wykazały żadnych nieprawidłowości.

Gość ooolkaaaaaaa
Ja tez tak mam. Nieraz musze leciec w krzaczki bo prawie siku w gacie, a robie tylko maly strumyczek siusiu chociaz zwykle pod duzym cisnieniem. A za 10 minut znowu mi sie chce, staram sie nie pic jak gdzies ide, zwlaszcza coli :/

Gość miiiisia717
To u mnie nie jest mały strumyczek. Zawsze jak już dobiegnę do toalety, to mam tak pełny pęcherz, że normalnie fontanna.

Gość gość
Też tak mam

Gość gość
TETGUHKJOIYWRYFTGF

Gość gość
Mam jak Ty a mam 34 lata gdy nie mam wc z pół godziny to zaczynam popuszczac . I tak popuszczam co parę minut po kilka kropel . Gdy muszę jeszcze trzymać dłużej bo jestem np w autobusie to majtki i spodnie często mokre. Noszę długie swetry

Gość gość
wg mnie małe pęcherze,też tak mam ,ale jeśli macie częste zapalenia pęcherza i np. zatoki wam dokuczają zle reagujecie na mąkę i mleko to mogą stać za tym grzyby

Gość gość
i gdy lubicie słodycze musowo ,zapomniałam

Gość gość
Udało się rozwiązać??? Dowiedzieć co jest przyczyna?

Gość gość
A może iść z tym do lekarza żeby zrobić dokładne badania czy jest to jakaś dysfunkcja fizyczna czy po prostu taka natura. https://cutt.ly/ywXd9