Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fire90

Dowiedziałam się, że mam raka. Zostawiłam chłopaka bez słowa

Polecane posty

Gość Fire90

Wiem, ze to nie fair, ale nie chce by mnie widzial chorą, nie chce czyjejs litosci, niewiadomo czy w ogole bede zyc. Myslalam nad tym od 2miesiecy,bylo mi ciezko ; ( chce zeby byl szczesliwy. Napisalam mu list i zostawilam w pracy, tego samego sie spakowałam i wrocilam do Polski, do rodzicow. Umowe najmu rozwiazalam, tego adresu nie zna, nie mamy wspolnych znajomych, karte sim wyrzuciłam. Teraz sie poryczałam i chcialam zadzwonic ;( ale nie moge

Gość erhjrdfjfd
przecież rak to nie wyrok. Teraz mało kto umiera na raka.

Gość ftyuiuytre
leczenie w Pl :(

Gość gd.dnpmjap
a nie mogłas z nim prosto w oczy porozmawiac tylko zachowałas sie jak tchorz? Pomysl jak on sie o cb teraz martwi eh

Gość to ja to jaaaaa
zadzwon do niego, nawet sobie nie wyobrazasz jak on cierpi, nigdy nie bedzie szczesliwy, pomysl jakys sie czula na jego miejscu....

Gość Eeerrr
Chyba ogladalas za duzo filmow i byc moze dlatego wprowadzasz tyle dramatu w Twoje zycie! Nie rozumiem czemu ma sluzyc to "heroiczne" porzucenie faceta, ze niby robisz mu przysluge?? Potraktowalas go jak kogos, kto zupelnie sie dla Ciebie nie liczy i z kogo uczuciami mozna sobie pogrywac jak i kiedy sie chce. Postaw sie na jego miejscu i wyobraz sobie, ze sytuacja jest odwrotna... Nie zrobilas tez tym sobie zadnej przyslugi, bo potrzebujesz teraz duzo wsparcia od ludzi, ktorzy Cie kochaja, a nie dodatkowego stresu. Wlasnie takie sytuacje udowadniaja jak silne sa zwiazki i to "na zle" jest wazniejsze niz "na dobre"...