Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy dobrze zrobiłam

lekarz zapytał mnie czys ię masturbuję

Polecane posty

Gość czy dobrze zrobiłam

poszłam z problemem pieczenia pochwy a ten do mnie czy zdarza mi się masturbować???? byłam w szoku!!!! po co mu taka wiedza??!!! jestem dziewicą o czym wiedział, to co, pomyślał, że musiałam się czegoś nabawić przez masturbację???? nie rozumiem....przytkało mnie, powiedziałam, że nie wiem czemu służy to pytanie, wstałam i wyszłam...czemu służyło to pytanie ja się pytam????????????????

Gość adadasd
Pytanie było słuszne. Lekarz chciał wiedzieć czym to robisz, bo podejrzewał, że Twoje problemy wynikają z kontaktu ciała z jakimś materiałem: np, polietylenem, tworzywem ABS, lateksem, metalem, itd.

Gość ;p;o
zle zrobilas. to normalne pytanie jesli chodzi o jakies pieczenia, swedzenia, alergie;p

Gość czy dobrze zrobiłam
ale przecież nawet jeśli bym wkładała nie wiadomo co, czego nie robię (jak już to dotykam łechtaczki) to nie powinien wziąć pod uwagę takiej ewentualności sam z siebie tylko zadaje tak krępujące pytanie....???? myślałam, ze spalę się ze wstydu, zastrzelił mnie tym pytaniem

Gość lalka barbie33
Autorko idź teraz i przeproś tego lekarza bo chłop chciał Ci pomóc a Ty wstałaś i wyszłaś. Na drugi raz idź do weterynarza a nie do lekarza.

Gość lalka barbie33
Sam z siebie? Lekarz musi mieć pewność, a to uzyskuje w wywiadzie z pacjentem! Sam z siebie to sobie może wino kupić w sklepie po robocie:) Jak się wstydzisz to Twój problem.

Gość czy dobrze zrobiłam
jeśli to normalne pytanie, to zdarzało Wam się, ze lekarz Was o to zapytał???? i tak po prostu odpowiadałyście??? szczerze, bez skrępowania???? mi nie przeszłoby to przez gardło, co miałam powiedzieć??? "nie wkładam sobie nic, jak już to palec,ale tak właściwie to tylko pieszcze tylko łechtaczkę"???? nie wyobrażam sobie odpowiedzi na pytanie o masturbację

Gość Oliwka87
Lalka barbie masz rację. Mój ojciec jest ginem i raz w wywiadzie ledwo wydusił z laski że sie masturbowała końcówką szczotki od kibla. Tzn rączką. A tam było pełno bakterii i szybko dało się to wyleczyć. Gdyby się o to nie zapytał to laska mogłaby miec problemy do dzisiaj.

Gość czy dobrze zrobiłam
czy zdarzyło Wam się że lekarz Was zapytał o masturbację??? odpowiadałyście szczerze i bez skrępowania????

Gość Oliwka87
Przecież to jest lekarz i do poprawnej diagnozy musi wiedzieć wszystko ze szczegółami. Autorko, pewnie jesteś młoda i nie wiesz jak sie zachować u lekarza. To ropzumiem, że jak miała być problem z zatwardzeniem, brzydkim zapachem z ust, albo żylakami odbytu to też byś nic nie powiedziała bo się wstydzisz? Nie mówiąc o pokazywaniu tych miejsc lekarzowi:)

Gość ;p;o
tak, odpowiadam lekarzowi szczerze. baaa jak mam jakies dziwne myśli albo niepewności względem czegoś, to zadaje mu dużo pytan. to jest lekarz i słowo masturbacja i sam fakt, ze kobiety to robią, nie zwala go z krzesła. to ty masz problem z przełamaniem wstydu.

Gość czy dobrze zrobiłam
cholera jasna, to się ładnie zachowałam, nie ma co:( chyba faktycznie pójdę jeszcze raz, przeproszę i powiem, że tego nie robię (no bo przecież przez kontakt z rękoma nie nabawiłam się pieczenia).....

Gość ale jestes glupia
Tak jakbys sie obrazila o pytanie o stosunki.

Gość Oliwka87
Autorko, przeciętny ginekolog zna 5 razy więcej sposobó masturbacji kobiet niż myślisz, i to od każdej strony. A to że sobie dotykasz łechtaczki, jak zresztą 90% jego pacjentek nie robi na nim najmniejszego wrażenia. Może by się zdziwił gdybyś sobie np, pomidory wkładała:P

Gość czy dobrze zrobiłam
nie, to nie tak, byłam już raz u niego, byłam badana i o dziwo się nawet nie wstydziłam, tylko zaskoczyło mnie to pytanie, bo nie sądziłam, że to może być ważne, a przyznam, ze pytanie o okres itp mnie nie krępuje, ale o masturbację już jak najbardziej....o rany, ale lipa

Gość lalka barbie33
Idź i mu powiedz że się masturbujesz ale samymi dłońmi. Przecież te problemy mogą wynikać z braku higieny, itd.

Gość czy dobrze zrobiłam
stosunki są naturalne, a jakoś samo umilanie sobie tej sfery trochę mniej, rozbroiło mnie to pytanie, dziwnie się poczułam, bo przykładowo, jak kobieta wkładała sobie np.przytoczoną tu sobie rączkę od kija do wc to co, mówi lekarzowi, tak, wkładałam kij od szczotki a jego to nie dziwi, nie bawi????

Gość Kant dupy
Boszsz niby XXI wiek a baba sie wstydzi przyznac lekarzowi do masrturbacji :O