Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konstantynopolanka

A może tutaj jest ktoś

Polecane posty

Gość a co mielibyśmy robić?
na odległość?

Gość Zuzia 665
Ja spac nie moge szkam sensownego tematu na kafe

Widzicie ja szukam czegoś na kształt pokrewnej duszy ;) Wiem, że to może śmieszne, ale nie do końca, chociaż i pora nie ta i dzień nie ten. Sensowny temat? Możemy spróbować. Możemy pisać co nam w duszy gra.

Gość Zuzia 665
No to opowiadajcie powiem was swoja ostania mysl jakis 3 lata temu zucilam palenie teraz strasznie mnie korci do papierosow ja bym od wczoraj dopiero nie palila co z tym faktem zrobic macie jaies rady

Może kiedy indziej się uda. Grają mi w duszy świerszcze przeplatane ostrymi dźwiękami gitary, gdzieniegdzie pojawia się rechot żab, przyciszony śpiewem słowika, perkusja wyznacza rytm.;) Pozdrawiam.

Gość Zuzia 665
O takich dzwiekow w duszy to i ja bym chciala posluchac zazdroszcze

Jeśli 3 lata temu rzuciłaś, a teraz Cię korci, to znaczy, że teraz stało się coś, co pobudziło nerwy i o budziło chęć;) Palnij faceta młotkiem, to i palić się odechce;) Nie pal. przeszłaś już taką długą i trudną drogę!

Gość Zuzia 665
No wlasnie z tym palnieciem faceta bylo by super gdyz on nadal pali co prawda jakies pol roku przezucil sie na e papierosa ale zawsze to nikotyna a ile czlowiek moze sie powstrzymywac po za tym wieczna walka z tym aby nie tyc po tych paierosach jest okropna pprzez caly ten czas wagi nie idzie ustabilizowac a co za tym idzie wiecznie na diecie :(i z tad tez moje mysli ze nigdy nie mialam problemu z waga do momentu zycenia fajek

To zapraszam na poludnie polski.Jest maj i snieg,slonce swieci,zimno i goraco zarazem na trasach gorskich.Idziemy na turbacz od Kowanca???Bedzie gitara i moze swierszcze sie znajda

Palnij! ;) A jeśli o figurę i fajki chodzi, to niekoniecznie zawsze tak jest. Można palic i mimo to być nieco do przodu z wagą ;) Może spróbuj czegoś w rodzaju "Linea"? Wiem, że to tabletki, ale kiedy kobieta zapracowana, to przynajmniej tak moiżna. Parę ćwiczeń i będzie dobrze! Ja mam inny problem. Nie potrzafię przytyć. ;) Chociaż już jest lepiej! A tez palę;)Przepraszam :( powinnam tutaj wstawić. Zazdroszczę Ci, że dałaś radę rzucić palenie!! jesteś super!;( Pozdrawiam i chyba muszę już kończyć;) Myślę że do następnego spotkania:) A jeśli nie, to i tak dziękuję za rozmowę ;) Pa pa

Gość Kant dupy
Druga noc spac nie moge, mecze sie przeokropnie :/

Na południe to już niedaleko;) Ale i tak nie dane mi na razie tam się wybrać:D Chociaż gdyby tylko nadarzyła się okazja, nieomieszkałabym się z niej skorzystać. Tam na pewno świerszcze z gitarą brzmią przepięknie;)Szczególnie o zachodzie słońca.

Gość Zuzia 665
Do kochanki franka przyjemnascia ale jestem kilka tysiecy kilometrow od polski moge nie dac rady dojsc :d

Gość Zuzia 665
A do kondtynantopolanki co do fajek to dzieki chociaz do dzis sama nie wiem ja mi sie udalo poprostu to byl ten jeden jedyny dzien :d a co do ruchu i zapracowania to raz w tygodniu chodze na zube po za tym zapracowana to jedynie jestem domem i dziecmi :d 2 zreszta do sklepu tem mam sproy kawalek i jezdze n roweze w dosc dlugie trasy i ja tylko chwile sie nie pilnuje to juz dwa kilo do przodu oczywiscie zaraz na diete bo nie wyobrazam sobie wazyc wiecej niz 55 kg przy wzroscie 163cm a wiem ze jak bym tylko chwile odpuscila wazyla bym w chwile 60

Gość Zuzia 665
dobranoc

Zuzia doskonale Cię rozumiem!! Mam o dwa cm więcej;) No a z wagą, to różnie bywa. Ostatnio 52kg. Problem w tym, że najczęściej 48kg, więc trochę w odwrotną stronę. Ale tak to bywa. Nigdy się sobie nie dogodzi, prawda? ;) Po prostu musimy robić tak, żeby się czuć dobrze z samymi sobą;) Tak ma być. Tak będzie ok. ;) Idę już naprawdę, bo muszę korzystać z tego, że poduszka praktycznie wyje za mną! A to też nieczęsto się zdarza:D ;) Dziękuję za rozmowę i trzymam kciuki za powodzenie wszelkich akcji! ;)

Gość Zuzia 665
No dzeki za rozmowe :) moze jeszcze sie porozmawiamy kiedys na tym forum pozdrawiam