Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malababeczkaco jej starcza

maz zarabia bardzo malo a niczego sobie nie zalujemy...

Polecane posty

Gość do Toksycznej
jasne,ze mozna zmiescic sie w 1000zł z oplatami podam Ci przyklad: nasz czynsz za 116m2 w bloku 525zł, energia, 200(wszystko na prad),ntv - 99, net-55, 3 komorki 150zł wiec ciut ponad 1000zł w malym mieście)

525 zl czynszu za mieszkanie 116 m2?? wooow, cholerny zdziw z mojej strony,i to duzy Moja znajoma ma mieszkanie 105m@ i placi szyns 690 zł :/

Gość chyba starczy to, co wymieniła
to macie male potrzeby:) temat bez sensu jak dla mnie,, bo dla kazdego cos innego jest potrzebne, czy to na codzień, czy jakas rozrywka, piszesz o wypadzie nad morze, to troche kosztuje chyba z konserwami nie jeździsz i nie spisz w samochodzie:P

Gość do Toksycznej
wiem, kazdy sie dziwi z wiekszych miast, bo rodzina w Wawie za malenkie mieszkanie placi duzo wiecej:)

Gość DO TEJ WYZEJ !!
może ma własnościowe mieszaknie po roddzicach ?? ja mam 21 lat a tez mam własny dom a nie mam kredytu bo został mi po rodzicach więc nie musi ściemniać ..

Gość fdsfdsfsfgg
sdgg

Gość ja mam teraz kiepska sytuacje
Ja wierze w te oplaty. Nasze wybnajmowane 38m2 ma czynsz 275, 650 chce dla siebie wlasciciel dodatkowo, prad 50/m-c, gaz 40 /m-c, tv i net 70 zl.

Gość Liliana 1982
1000 zł na opłaty to możliwe my mamy mieszkanie 60 m - 3 osoby czynsz - 585 zł garaż -55 zł prąd - 150 zł na 2 miesiące tv - 39 zł tel - 2* 40 zł

Gość Mama 5 letniej dziewczynkii
Do tej co tyle wydaje na syna 7 letniego - piźnij się w czoło! Po co dziecku 7 letniemu angielski i tenis? Widać,ze biedne dziecko nawet dziecinstwa nie ma,bo non stop jakies zajecia dodatkowe :O

Gość Wkurzona mama
Mi nerwy strzelają gdy ktoś pisze, że 3500 złotych to mało (nawet jeśli jest to prowokacja). Ja zarabiam 1400 i muszę z tego utrzymać siebie, 5-letnią córkę i bezrobotnego męża. Gdyby nie pomoc finansowa brata to chyba byśmy z głodu padli.

Gość hgyhyttgf
mnmjnjhhj

Gość ,,,,,,mm
.............

Gość tak czytam :))
3500 zł to dla mnie dużo .U mnie mąż zarabia ok 2000 zł. Ja najniższa 1200 zl.

Gość tak czytam :))
ToksycznaKobita a Wy jakie macie rachunki ??????????

Gość a njamtp
Jak ja zazdroszczę takim ludzią którzy odkładają po 8 tys. A moja kuzynka to pewnie dopiero ma kasy na kącie.

Gość To i ja ponarzekam!
To teraz moja kolej na narzekanie! Z narzeczoną zarabiamy raczej dużo, ale szkoda nam wydawać kasy na cokolwiek. Ona licząc z nadgodzinami i delegacjami ma od 2300-2900 miesięcznie. Ja w miesiącach pierwszego kwartału wyszedłem 8500, 11500 i 13000 na ręke. Odkładamy wszystko co zarobimy, żeby za rok kupić mieszkanie. Przez to sobie nie pozwalamy na żadne większe wydatki. Ja jeżdże starym autem, a narzeczona pożycza auto od ojca żeby dojechać do pracy. Szkoda nam kupić nowe auto bo kto wie co będzie za miesiąc albo z dwa? Może moją narzeczoną zwolnią? A może pojawi się konkurencja i przestane dobrze zarabiać? Dziwimy się ludzią którzy zarabiając niewiele potrafią jechać na wakację za granicę albo ciułać przez 2 lata żeby kupić sobie lepsze auto. Pozwalamy sobie raz czy dwa razy na miesiąc wyskoczyć do restaracji, ale też staramy się zostawić nie więcej jak 100zł. Czy inni ludzie nie myślą o przyszłości, że są w stanie wydawać prawie całą zarobioną kasę na głupoty??

Gość halu haluuu
..................

Gość to sie ciesz autorko
ze potraficie zyc z tego, co zarobicie. NIe wszyscy potrafia gospodarowac pieniedzmi, niestety.

Gość a gdyby tak mozna było
nie uogolniaj, nie kazdy wydaje cala kase na glupoty, to zalezy ile sie zarabia, bo nikt co m-c nie wydaje po kilka tysi na przyjemnosci, typu wyjazd nad morze czy tansze kraje zagranice, to przewaznie raz w roku

Gość a njamtp
tak czytam :)) Doskonale cię rozumiem. U nas tylko mąż zarabia 2500 i to nie zawsze, a ja nie pracuje .

Gość 6566t
gytyyt

Gość ,,,,,,mm
...............

Gość fsafsafsa
mamy 1500.i starcza.

Gość weronikafaustynka
nie ma to jak siedziec na dupie i narzekac,ze ledwo starcza na wszystko:D

Gość za 3500 to wegetacja
a nie zycie

Gość gfgjghkghj
kghkjhgkg

Gość ok tam
J

Gość a gdzie to takie tanie czynsze
Że za mieszkanie ponad 100mkw niecałe 600zł? Bo ja w mieście 40 tysięcznym płacę ponad 400 za 49mkw. mieszkanie po rodzicach czy dziadkach nie jest własne bo się go nie kupiło-to był prezent.

Gość kikikikikikikiki
fdsfdsf

Gość sadasass
asddsa