Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hggfytyg

Dla mnie to szok, ze sa kobiety ktore staraja sie o ciaze po kilka lat

Polecane posty

Gość hggfytyg

mysle sobie, ze po tak dlugim staraniu to kobieta juz musi miec obsesje i seks jest tylko pod ciaze:( taki facet musi sie czuc jak maszynka do seksu a kobieta wpada w obsesje mierzenia tempratury, sluzu,dni plodnych itd masakra jak taki zwiazek musi wygladac po kilku latach :(

Gość ookkjj
dajcie juz spokuj tym kobieta.

Gość taki związek wygląda
całkiem normalnie, a może nawet bardziej się do siebie zbliżyliśmy, nie wpadłam w szał mierzenia temperatury, bo nigdy tego nie robiłam, a seks też mamy całkiem udany- o dziecko walczymy ponad 3 lata

Po kilku latach to juz nie zwiazek :( współczuję zarówno kobietom jak i facetom znaleźć się w takiej sytuacji.

Gość u mnie skończyło się rozwodem
oczywiście brak dziecka i problemy z poczęciem (4 lata) nie były jedyną przyczyną,ale myślę, że problemy te miały decydujący wpływ na nasze (osobne już) życie

Gość wręcz przeciwnie
Nas to tylko zblizyło, staraliśmy się ponad 4 lata i nigdy z zegarkiem w reku, po prostu kochaliśmy się regularnie, a jak już wyjątkowo musieliśmy tego dnia o tej godzinie (badanie)to to tylko dodatkowo nas podniecało. Ja współczuję parom, które sa ze sobą rok i już mają dzieci. Kiedy czas na pary?

Gość wręcz przeciwnie
* dla pary

Gość to nieeeprawda
Skoro niepłodność rozwal związek to dziecko też by to zrobiło. Najpierw trzeba stworzyć jedność z partnerem wtedy mysleć o dzieciach

Gość nkkjn
mmn

Gość u mnie skończyło się rozwodem
oczywiście brak dziecka i problemy z poczęciem (4 lata) nie były jedyną przyczyną,ale myślę, że problemy te miały decydujący wpływ na nasze (osobne już) życie