Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokorokoko

Pierwsze mleko

Polecane posty

Gość kokorokoko

Witam wszystkie mamusie :) Mam prośbę proszę o radę co do pierwszego mleka 'w puszce' ;) Planuje karmić małego piersią ale jeśli nie będę dała rady chcę kupić dobre(o ile można tak to nazwać) mleko dla noworodków. Co byście doradziły?

Gość ;lkjhgfdfghjk
jak chce się karmić piersią to nie kupuję się żadnego mleko a mieszankę dobiera pediatra.

Gość kokorokoko
a jeśli będę musiała nakarmić małego w nocy a po prostu będę mieć za mało mleka albo wcale to co wtedy...? :I Niestety najbliższy sklep 24h jest oddalony o 30 km dlatego wolę wcześniej kupić jakieś małe opakowanie

Gość kokorokoko
a co jeśli będę musiała nakarmić małego w nocy a okaże się że mam za mało pokarmu albo wcale?! a niestety najbliższy sklep 24h jest oddalony o 30 km dlatego chcę kupić jakieś małe opakowanie na czarną godz. Doradzicie?

Gość Anakulis
nie ma reguły, ja w szpitalu zanim pojawił sie pokarm dokarmiałam butlą. Na poczatku mleka hipp bebilon ale ulewała pod pasowało bebiko chociaż i tak były problemy, teraz jestem na najtańszym z możliwych czyli baby dream z rosmanna i jest najlepsze z tych które wypróbowałam.

Gość Anakulis
nie ma reguły, ja w szpitalu zanim pojawił sie pokarm dokarmiałam butlą. Na poczatku mleka hipp bebilon ale ulewała pod pasowało bebiko chociaż i tak były problemy, teraz jestem na najtańszym z możliwych czyli baby dream z rosmanna i jest najlepsze z tych które wypróbowałam.

Gość olamamamam
Ja w razie wypadku kupiłam NAN1 ale okazało się że syn miał zielone kupki. Po Bebiko kolki, potem pojawiły się ulewania więc był na Bebilonie AR. Koniec końców wygrał Bebilon. Ale każde dziecko inaczej reaguje na mleko. Pediatra zalecił Bebilon.

Gość madziulaaaaa27l
bebilon 1 od urodzenia

Gość maxima41
Te karmienie piersią to jest przereklamowane, wmawia się dziewczyną ze to zdrowe dla dziecka, mam dwoch braci mlodszych odemnie o 11lat i moja mama karmila ich piersią do trzeciego roku życia TYLKO PIERSIĄ i teraz mają po 11 lat i ciągle chorują a moja malutka ktora ma 4 miesiące ciągle coś od nich lapie. Podczas karmienia piersią bolą sutki cały czas z nich kapie mleko nie można wyjść nawet do sklepu bo zaraz cała bluzka jest ulana dziecko co 15 minut się budzi i ciągle woła jeść.Nie wiem dlaczego nikt tak naprawdę nie powie jak to jest uśmiechnięte i zdrowe. Mleko kup BEBILON HA (hiperalergiczne) Jak nie przypasuje to maleństwu wyskoczą krostki wtedy odrazu do pediatry i on zaleci Ci inne mleo bądz skierowanie do allergologa który dobierze ci mleko.