Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobulek1

To mój ostatni raz - 10 kg!

Polecane posty

Gość bobulek1

Witam. Poszukuję osób które mają dość myślenia o diecie i o tym że zaczną od jutra.Tu i teraz. Zostało mi jeszcze 10 kg. Po ciąży z 82 schudłam do 65 i waga stop, a ja dalej jak piłeczka okrąglutka. Dziś zjedzone rano zupa po synku, teraz kefir i parówka, wieczorem również kefir.Dużo herbaty zielonej , tylko jedna kawa , bo po niej chyba jeść mi się chce bardziej. ZAPRASZAM . JUŻ NIE ZWLEKAMY DŁUŻEJ LATO SIĘ ZBLIŻA. TO JUŻ OSTATNI RAZ:))) NAPRAWDĘ

Gość gdrfgd
Ja też mam dużo do schudnięcia. Chcę zrzucić jakieś 25 kg.

Gość bolka LL
Ja właśnie tez mam do zrzucenia. Właśnie zaczęłam stosować dietę i sport (biegam i pływam). Mam nadzieję, że to pomoże pozbyć się 17 kilogramów. Ale jeśli nie to chyba zdecyduję się na preparaty wspomagające odchudzanie. Kupię sobie właśnie takie http://dermalab.pl/85,acai-berry-select.html i wtedy uda mi się wreszcie pozbyć tej okropnej nadwagi.

Gość marteta
ja powinnam jakies 6 kg zrzucić. a z kolei mnie po kawie nie chce się jeść fajnie zapycha i goni na kibelek ;)

Gość gdrfgd
Preparaty odchudzające podobno niszczą włosy.

Gość Bobiulek1
Witam wszystkich . przybywa nas wiec nie ma co narzekać i do boju . Ja też nie wieże w suplementy. Postanowiłam ze schudne do końca czerwca. Trochę teraz nadlamalam jadłospis ale dziś juz tylko ćwiczenia. Do wieczoru . Napiszę co cwiczylam. Przepraszam za błędy ale pisze z komórki

Gość Kant dupy
Wyłaczcie komputery i idzcie pobiegac albo na rower, po 3-4 dniach cwicen wejdzie Wam to w krew i 10 kg zejdzie bez wyrzeczeń.

Gość Olcia Dubicka
Jeśli dalej będziesz się truła parówkami i kefirem to od razu możesz się pożegnać z utratą masy tłuszczowej i nadal będziesz wyglądała jak kulka a skoro nadal wyglądasz jak kul;ka mimo że waga spadła to znaczy że straciłaś wodę i masę mięśniową z organizmu. Masa mięśniowa jest 4 razy cięższa niż masa tłuszczowa i z tond taki spadek wagi. Poza tym parówki i kefir przez cały dzień to głodówka a nie dieta. I też chodzi o to by tracić masę tłuszczową a mięsnie ładnie wyrzeźbić bo to mięśnie spalają kalorię a skoro Ty tracisz mięśnie to z dnia na dzień masz mniejsze spalanie a organizm zaczyna magazynować tłuszczyk, bez sensu takie odchudzanie. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Wiem ze w czesci macie rację. Napisalam co jem po to aby w końcu zobaczyć jak się odrzywiam i to zmienić. Aktywna fizycznie jestem nawet bardzo. Mam bardzo ruchliwego synka dużo pracuje fizycznie a do tego biegam robie 8min abs i przysiady Wieczorem jestem padnięta . I na forum mam czas 10 min dziennie. Zostalo 10 kg . Start ....

Gość bolka LL
@Ola Dubicka - jak chcesz wyrzeźbić mięśnie, skoro tylko z dziećmi spacerujesz? Nawet ten Twój suplement tego za ciebie nie zrobi... I jakoś mi się nie chce wierzyć, że tak po prostu schudłaś te 7 kilo i to jeszcze w 3 tygodnie. Zdrowa żywność nisko przetworzona też ma swoje kalorie. wierzę suplementom, ale nie wierzę że można dzięki nim schudnąć nie robiąc nic. Ja kupiłam sobie Acai Berry Select jednak i zamierzam mniej kalorycznie jeść (tzn. bez słodyczy i fast foodów) i ćwiczyć. Mam nadzieję, że dotrę do celu :D

Gość gość
olcia dubicka wszedzie wkleja ten swoj spam i scieme. zablokowac ja!

Zgadzam się, przychodzą takie mądre i zamiast się wspierać do denerwują ludzi!

a ja bralam linea odchudzalam sie i cwiczylam i d**a :) waga stala w miejscu :) a teraz biegam co drugi dzien i jem staram sie przynajmniej zjesc zawsze sniadanie obiad i kolacje i tak okolo 1200 kcal bez slodyczy, fast foodow (choc ostatnio wsunelam kebaba i dzieki bieganiu nie odczulam nawet :)) gazowanych napoi, zmiemniakow i jasnego pieczywa (ale dlatego ze wole juz ciemne ) i efekt taki ze marzec waga 71 kg a dzis juz 65 :) i moge jesc wiecej ale dzieki bieganiu nie tyje a chudne powolutku :)

Linea też na mnie nie działała. Też biegam nawet jak sobie odpuszczę z jedzeniem. bieganie fajnie kształtuje nogi i znika celluit. schudłam z 82 na 65, a teraz pełna mobilizacja na ostatnie 10 kg. i koniec z dietami , bo czas na drugiego bobasa

Cześć dziewczyny chciałabym się do was przyłączyć;) Przed ciążą ważyłam 56kg i czułam się świetnie no ale po ciąży waga pokazała 70,5kg aktualnie ważę 66kg i choroba zatrzymała mój proces chudnięcia;/ Teraz zaczynam od nowa chciałabym wrócić do dawnej wagi. Moja dieta to MŻ 3/4 posiłki dziennie (oczywiście małe) + ćwiczenia głównie na brzuch bo to mój największy mankament .

Witam ewelcia7821 . Cieszę się że nas tu przybywa . Będzie raźniej i może łatwiej. Mi jeszcze 10 zpstalo i też ten straszny brzuch. Ćwiczę 8 min abs i trochę lepiej jest.

Gość Olcia Dubicka
Bolka LL. mięśnie wyrzeźbię ćwiczeniami ale na toi najpierw trzeba znaleźć czas a przy dzieciach to tyle zajęć jest że zastępuje siłownię i nawet saunę w jednym w szczególności teraz gdy się robi tak ciepło. Spacery to rekreacja ale na placu zabaw bieganie i inne różne rzeczy to nie raz doprowadzają mnie do takiego stanu że leje się ze mnie pot w szczególności jak słoneczko przygrzeje a teraz już coraz więcej go :) Wiem że to mi mięśni nie wymodeluje ale na modelację mięśni jeszcze znajdzie się czas spokojnie. Skoro wierzysz w suplementy i sama bierzesz jakieś tam Acai berry to czego się czepiasz ? Pochwal się swoimi wynikami to zobaczymy co Ci dały te acai, he :) Pozdrawiam cieplutko i życzę sukcesów w walce z kilogramami :)

Gość bolka LL
Sama napisałaś, że "A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw" - co zinterpretowałam jako "te tabletki są takie cudowne, że nie muszę ćwiczyć, bo i tak schudłam". A ja wiem, że bez żadnego wysiłku sam suplement nie jest w stanie dać takich efektów. Mnie udało się pozbyć 6 kilo w miesiąc, ale nie od samego łykania. I pewnie zaraz napiszesz, że jakieś kiepskie te jagody. A ja po prostu wiem, że to są realne efekty. Stosowałam mnóstwo innych suplementów i nie udało mi się osiągnąć takiego efektu jak z tymi jagodami. Może są i lepsze, no ale każdy stosuje to, co mu odpowiada i tyle.