Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truddnno taak

ilu facetow

Polecane posty

Gość truddnno taak

ostatni facet zapytak mnie ilu mialam przed ni m partnerow powiedziala ze on jest 2 z ktorym poszlam do łóżka. w poprzednim zwiazku bylam 7lat.teraz cisza to zle o mnie swiadzczy?dodam ze mam 27lat

Gość wez dziewczyno sie ogarnij
to nie średniowiecze kobiety nie ocenia sie przez pryzmat tego czy miała 2 czy czterech facetów w łóżku a na pytania "który jestem" sie po prostu nie odpowiada, twoje zycie intymne przed poznaniem jego, to twoja prywatna sprawa i nie musisz nikomu zdawac z niego relacji

zle o tobie nie swiadczy hmmm a tak na boku no tak to nie sredniowiecze zeby oceniac czy ktos ma gowno zamiast mozgu i sie puszcza z kazdym kto popadnie dzisiaj sa takie czasy ze jesli nie wypilas beczki spermy znaczy sie ze nie jestes nic warta

Gość truddnno taak
powiedzialm mu ze to nie jego sprawa a on dlaczego nie chce powiedziec wiec powiedzialam i teraz mysle ze to byl blad.

Gość truddnno taak
dziwne i glupie jego zachowanie

a to wlasnie dobrze o tobie swiadczy ja nie lubie kobiet z duzym przebiegiem

Gość truddnno taak
dziwne i glupie jego zachowanie

Gość fdgd
2 w takim wieku to nic złego ale samemu pytaniu się nie dziw. Większość współczesnych kobiet to puszczalskie szmaty a takiej nikt nie chce na żonę.

Gość no to teraz pytanie jest
co to znaczy duzy przebieg ?? wezmy taki przykład : dwie kobiety pierwsza miała w ciągu dwu lat dwóch partnerów seksualnych , przy czym z jednym była w związku pół roku, seks był kilka razy , tradycyjny bez udziwnień drugi facet to znajomosc 3 miesieczna , seks po dwóch miesiacach , jeden stosunek seksualny, facet okazał sie nieuczciwy , znajomosc zakończona druga była w jednym dwuletnim związku czyli jeden partner seksualny, ale seksualnie zwiazek bardzo intensywny, seks we wszystkich pozycjach, oral, anal, zabawki erotyczne, ostry seks, wulgaryzmy itd która z nich ma wiekszy przebieg?? ta co miała 2 partnerów czy ta co miała 1 ???

Gość dla facetów to za trudne
pytanie :) pytaja ilu było przed nim, ale żaden nie pomysli, że ta co miała tylko dwóch partnerów moze byc bardziej przeruchana we wszystkie dziury niz ta , która miała pieciu na jeden raz

Gość dlatego lepiej nie pytac
i już

Gość vbule
to sie chwali

Gość pewnie, ze mozna pytac
tak poznaje sie druga osobe, chyba, ze szukasz tylko kogos na seks, to wtedy ta osoba, jej zycie jest Ci oczywiscie obojetne

Gość puup
p