Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DDDDDDFFFFFFFRRRRRRRR

POMYSŁY NA ŚNIADANIA DO PRACY!

Polecane posty

Gość może masz bana?
a i jabłuszko dodaje do kanapeczek :)

Gość amerykaniepiszglupot
mój na szczęście jada w pracy na stołówce, ale szczerze mówiąc to gdyby miał sam sobie robić to byłoby to byleco na szybkiego ;) a może np zrób jakąś sałatkę wieczorem i rano sobie ją weźmie, zawsze to coś innego niż kanapki. Albo jakieś przekąski, które serwuje się na zimno, np krokiety z chrzanem i szynką? robisz na kolację na ciepło a mąż sobie bierze rano z lodówki i wcina na zimno, np małe na jeden kęs, więc szybko się je ;) ja bym pewnie tak kombinowała żeby urozmaicić mężowi dietę, bo wiem jak to facet, będzie jadł byleco ;)

albo z pasta jajeczna albo jakies tosty tez moga byc na zimno, a kanapka z kurczakiem tez pysznaa

Gość ZUZA!...
Ja swojemu męzowi dawałam sałatkę np, jarzynowa, albo z kurczakiem, albo z porów 9por, pieczarki marynowane, jajko, majonez). Oczywiście trzeba pamiętać, żeby nie miaął dłuzej niż jeden dzień, bo przy tem. 30 stopni i więcej może sfermantować, ale taka na chłodniejze dni jest ok. Poza tym jest to coś, co robio się więcej, więc zostanie i Tobie do pracy i np. na kolację dzień wcześniej. Robiłam też jaja w majonezie. Do tego zawsze jakiś owoc bądź jogurt i coś na słodko. A kanapki też owszem, ale bardzo urozmaicone- z sałatą zieloną, rzodkiweką, papryką, pomidora nigdy nie daję do kanapki, tylko kupuje koktajlow i daje mu kilka sztuk.

Gość Amelia

Ja lubię jednak w pracy zjeść coś na ciepło, bo przerwę mam bardziej w porze obiadowej niż śniadaniowej. Kupuję najczęściej risotto z łowicza, 2 minuty i gotowe 😉