Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łobuziara :D

20-letnia dziewica

Polecane posty

witam.chciałabym poznac wasze opinie na temat 20-letniej dziewicy..czy to jest wstyd czy co? piszcie..chciałabym wiedziec

Gość o09-0[p;
ciesz się, że jesteś w tym wieku dziewicą a nie prawiczkiem. Wg większości kobiet bycie dziewicą to nic złego zaś bycie prawiczkiem to bycie ścierwem.

Moim zdaniem to żaden wstyd, co w tym takiego wstydliwego, nie kazdy jest gotowy w takim wieku przeżyć ten moment.Lepiej 20 lat niż 15. Hm sama mam 23 i też jestem jeszcze przed, ale u mnie bardziej problem dotyczy tego że paraliżuje mnie lęk przed przebiciem...stąd wizyty u seksuologa i ginekologa ale skrupulatnie się do tego przygotowuje :)

Mój były był prawiczkiem do 26 roku życia. Wcale mi to nie przeszkadzało. Łobuziara, to nie wstyd.

powiem wam ze wlasnie jestem 20-letnia dziewica..ostatnio slyszalam mam 20 lat i dlaczego mam ta cnote..taki jeden gadał ze bede stara panna,ze nikt mnie nie zechce a to ze jak mozna w wieku 20 lat miec cnote i takie tam..ale ja mam to gdzies

Gość Delgado
20 lat to młoda jesteś. Nic w tym dziwnego.

Faceci tylko tak to potrafią skomentować... ;/ Nie przejmuj się:) nic w tym złego i nic w tym dziwnego =)

Gość Rosallie Margaryna
Jeśli jesteś dziewicą, bo się cenisz i szanujesz, a nie z jakiegoś idiotycznego powodu typu 'mówimy stanowcze nie dla seksu przedmałżeńskiego' - to na prawdę podziw. Jeśli trafisz na faceta który Cię będzie szanować- na pewno doceni to, że wcześniej nie spałaś z nikim innym.

Gość gfhfa
Jeśli jesteś dziewicą, bo się cenisz i szanujesz- szkoda, że prawiczka nie traktujecie tak samo tylko uważacie za gówno i ścierwo >