Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama bez prawka

Mamy macie prawo jazdy?

Polecane posty

Gość mama bez prawka

bo ja chce sobie zrobić, stać nas na maly samochodzik dla mnie, a to z pewnością ułatwi mi życie, maci prawko? która robiła w wieku 30 lat?

Gość choroba miłosna
ja robiłam w wieku 21 lat ale znam dziewczyny co robiły w wieku 30, 35 i po 40stce - nie żałują, wręcz przeciwnie mówią że głupie były że tak późno zrobiły :) także jak macie kasę to zapisuj się na pewno nie będziesz żałować

Gość niezapominajka.b
ja mam 23 lata :) może do 30 zrobię :D narazie rezultatem są 4 oblane egzaminy :)

Gość Ja mam prawko.
Jak nie zrobisz za młodu to na starość tym bardziej...

Gość ala270691
Tak zrobione w wieku 19 lat. Jak masz mozliwosc to rób i to szybciutko, ułatwi Ci to zycie.

Gość Kiki D
Ja robiłam w wieku 25 lat, zdałam za pierwszym razem. Oprócz jazd dużo mąż mnie poduczył i podpowiedział. Później miałam długą przerwę, a teraz znów zaczynam jeździć. A właśnie mam pytanie do zmotoryzowanych mam- jak tankujecie samochód same z dzieckiem? :P Może głupie pytanie, ale no właśnie- zostawiacie je w aucie, bierzecie ze sobą zapłacić, czy jeszcze jakoś inaczej? ;)

Gość alemama
mam od 17 roku życia:)

ja zrobiłam akurat jak miałam 30 lat, po podstawowym kursie zdałam wszystko za 1 razem, wiem, że da się życ bez auta, ale jak masz dziecko i nie wszedzie blisko to dużo ułatwia.

Gość Driver mama :D
Ja zapisałam się na kurs a za parę tygodni się dowiedziałam że mamy baby :) zdawałam 5 razy - udało się w 34 tygodniu :D

Gość lokomotiv jest ok.
ja zrobiłam majac 23 lata, ale jak zapisałam się na kurs to już nieźle jeździłam, mąż mnie nauczył:)

Gość a co mi zrobisz
ja mam prawko od kilku lat, bardzo ułatwia mi to zycie z dwójką małych dzieci, także jak możliwość to zrób, polecam a co do tankowania to zostawiam dzieci jesli jest mała kolejka i wiem że załatwię to w 2 minuty, jak duza kolejka to biorę ze sobą

Gość ngiunghml
a ja nie mam. Moja mama 3 miesiące temu zdawała. Jestem z niej strasznie dumna bo mimo wieku - 55 lat zdała za pierwszym razem testy a za drugim jazdę ! ( za 1 razem na złych światłach wyjechała z placu :P )

Gość rób prawko nie zastanawiaj się
Ja zrobiłam prawko jak miałam ok 20 lat kupiłam mały niedrogi samochód żeby dojeżdżać do pracy a potem w ciąży i do dziś dnia syn ma 2 latka nie wyobrażam sobie życia bez auta, wszędzie jeździmy z synem, to wygoda robisz zakupy jeździsz do koleżanek, nad czym tu sie zastanawiać? do lekarza zawsze podjedziesz jak potrzebujesz nie musisz nikogo prosić. Mój syn uwielbia jazdę samochodem bo wszędzie go zabieram. Przy małym dziecku auto jest bardzo przydatne, potem trzeba wozić do przedszkola czy szkoły jak jest brzydka pogoda czy daleko. Nie będziesz uzależniona od męża zawsze sobie sama gdzieś podjedziesz to jest duży plus.

Gość koszulkkkaaaL
ja zrobiłam w wieku 35 lat, zdałam za pierwszym razem... ale szczerze to nie wiem jakim cudem bo zrobiłam kilka błedów a mimo to na końcu usłyszanym: wynik pozytywny :) a ja na to: CO???

Gość gość
Ja już do egzaminu praktycznego podchodziłam 5 razy i mam dość!Zamawiam prawko z offshoreidcardscom i mam wszystko gdzieś!!!!