Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antytesciowie

ludzie nie z tej ziemi-tesciowie

Polecane posty

Gość antytesciowie

Witam:) mam problem z tesdciami i musze spuscic troche tej negatywnej pary ze mnie bo sie zagotuje;) otoz Teściowie moi są tak toksycznym małżeństwem, a ich uzależnienie od siebie tak wielkie, że układ ten uważam w zasadzie za nieuleczalny. Tesc- zdziwaczaly chudzina-ktory uwaza ze jedzenie zabija a cukier i sol to biala smierc, jest tak niedozywiony i zylasty ze moze dlatego nie ma juz resztek poczucia humoru. Uwielbia marudzic i narzekac,czepia sie wszystkiego - wiecie wiecznie "ma okres" Tesciowa-nie majaca osobowoci-jej maz jest jej panem i wladca i nawet jak bedzie jej kazac wypucowac cala klatke nakolanach zrobi to. Falszywka, bogobojna i obgadywaczka. Tesciowie juz chyba nie maja swojego zycia bo zaczynaja zyc naszym-ostatnio jak dowiedzieli sie ze mnie nie bedzie w sobote i ich syn bedzie sam to " a) zrobili nam awanture" co to za syf! chociaz bylo wysprzatane ( ale dla nich musi byc sterylnie jakby to byl szpital i nikt tu nie mieszkal -najlepiej:)) b) wysprzatali nam mieszkanie jeszcze raz zeby nas upokorzyc i pokazac jak rzekomo sie sprzata:D c) wyrzarli mi cale ciasto ktore babcia dla nas kupila

Gość antytesciowie
hej nikt nie narzeka na tesciow-czy wszyscy mezaci w pracy?

Gość jolka prawdziwa
Wyprowadźcie się od nich.