Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemidiotka

CZY MOGE BYC W CIAZY?

Polecane posty

Gość jestemidiotka

witam! siedze tu i ubolewam, mam ochote nawalic sobie po twarzy.. otoz dzisiaj rano za bardzo poniosly mnie emocje, MNIE kiedy ja ZAWSZE chamuje sytuacje... no i kochalismy sie z chlopakiem, tzn wygladalo to tak ze kilka razy - koniec - kilka razy - koniec - kilka razy - koniec. okres mialam 23 kwietnia a skonczyl mi sie 30. teraz powinnam dostac okres 23 maja, za 3 dni.. i tutaj moje pytanie! 1. czy jesli on NIE mial wytrysku, a ja mialam prawdopodobnie dni NIEplodne(bo plodne sa mniej wiecej w polowie cyklu a to 3 dni przed miesiaczka...) to czy jest mozliwosc zajscia w ciaze? tzn jest duze ryzyko? 2. czy jesli mam nieregularne miesiaczki - osttania spozniala mi sie 35 dni z powodu escapelle - mimo gumki moglo cos byc, wiec wolalam dmuchac na zimne. to czy to moglo wplynac jakos na dni plodne? czy mogly przesunac sie do konca cyklu??? 3. czytalam ze plemnik zagniezdza sie nawet do 7 dni, wiec jesli robilismy to dzis.. a za 3 dni mam miec okres i jesli ten okres dostane to czy jest mozliwosc na ciaze? czy jednak jesli by bylo zagniezdzenie to automatycznie usuneloby mi to okres ktory mam miec za 3 dni?? 4. jaka jest szansa zajscia w ciaze w dni nieplodne? PROSZE BARDZO O POMOC, umieram ze strachu.....

Gość Dhjsgbsnaj
Ja pierdole nastepna glupia na forum 10 lat masz, wbijcie se do glowy,ze kurwa mac zawsz ejest mozeliwosc ze mozna byc w ciazy,wiec nie zadawajcie takich pytan czy moge byc,czy jest mozliwosc,zawsze kurwa mac jest mozliwosc,dotrze to do was kiedys,nawet jak masz piec gumek,to dalej ta mozliwosc jest.

Gość jestemidiotka
nie, nie mam 10 lat. i wiem ze zawsze jest nawet z tabletkami, ale zadalam kilka pytan i oczekiwalam raczej na konkretne odpowiedzi.

1. w dni niepłodne - jak same mówią nie ma szans na zajście w ciążę, no jak je dobrze określimy 3. plemniku ogólnie giną do godziny. DŁUŻEJ MOGĄ PRZEŻYĆ JEDYNIE W ŚLUZIE SZYJKOWYM!!! bardziej do 5 dni, średnio 3 dni przeżywają. śluz pojawia nam się w okolicach owulacji później zanika. Na moje oko jesteś dawno po owulacji i plemniku już dawno nie żyją i nie ma takiej szansy, aby przetrwały podczas miesiączki!! PS po owulacji- czyli momecie kiedy może dojść do zapłodnienia, nastepują 100% bezpłodne dni i trwają one do miesiączki. Ilość tych dni jest stała dla każdej kobiety. od 10-16 dni. Nawet jakbyś nie miała miesiączki przez najbliższe 8 dni to spokojna głowa :) Może trochę zasięgnąć wiedzy typu NPR - dużo daje KONKRETNEJ, przebadanej naukowo wiedzy o cyklu kobiecym.

Gość jestemidiotka
dziekuje Ci za odpowiedz :) strasznie sie boje ze mam jednak dluzsze cykle niz 30 dniowe i zle obliczylam...co jesli to byla akurat owulacja bo cykl wydluzyl mi sie o 40 pare dni.... nie no ale jesli mialam ciagnacy, przezroczysty sluz to raczej owulacja juz byla dawno.....

Gość jestemidiotka
dziekuje Ci za odpowiedz :) strasznie sie boje ze mam jednak dluzsze cykle niz 30 dniowe i zle obliczylam...co jesli to byla akurat owulacja bo cykl wydluzyl mi sie o 40 pare dni.... nie no ale jesli mialam ciagnacy, przezroczysty sluz to raczej owulacja juz byla dawno.....

Gość 123GOCHA
ten śluz z tego co opisujesz faktycznie wyglądałby na płodny. nie martw się na zapas i następnym razem pamiętaj chociaż o gumce.

Gość jestemidiotka
tak sluz mialam na pewno wczesniej, teraz od paru dni mam juz bialy.. pojutrze powinnam miec okres a poki co zadnych objawow,nic. dziekuje za pomoc, na pewno juz nigdy nie zrobie takiego bledu.

jaaaaaaaaaaaaaa.... BIOLOGIA KLASA 4 BODAJZE SZKOLY PODSTAWOWEJ !!!! jak chcesz zajsc w ciaze skoro nie doszlo do wytrysku !! a skoro nie doszlo do wytrusku to nie ma grona plemnikow silnych z ktorych ten jeden z wielu mial by zaplodnic jajeczko. ooo ludzie !! najpierw do ksiazek potem do lozka !

co to za gadka o plemnikach skoro nawet sie nie spuscil !! To jakim cudem miala bys byc w ciazy :D niepopkalane poczecie ?? daj sobie spokoj i jemu tym bardziej. dżizys... ciąża bez zaplodnienia. :D

Gość 123GOCHA
smierc nie podniecaj się tak. istnieje jeszcze coś takiego jak preejakulat i kropelkowanie. poza tym stosunek przerywany nie jest gwarantem braku ciąży. też radzę się poedukować :]

Gość jestemidiotka
zgadzam sie z GOCHA, jesli nie masz sama wlasciwej wiedzy to nie powinnas najezdzac na mnie.. ja przynajmniej jak nie wiem to pytam, a nie udzielam blednych odpowiedzi..

Gość jestemidiotka
dajutro powinnam miec okres.. dalej nie mam objawow, szaleje..

Gość 123GOCHA
pamiętaj, że stres i nerwy mogę ci opóźnić ten okres. nie denerwuj się (łatwo pisać:P), bo już nic nie zmienisz i czekaj spokojnie na @.

Gość jestemidiotka
staram sie ale te mysli same mi przealtuja przez glowe..

Gość jestemidiotka
japierdziele!!!!!! jutro powinnam dostac okres, przed chwila wrocilam z lazienki i co bylo?! BIALY CIAGNACY, LEPIACY SIE SLUZ!!!!!! DZIEN PRZED SPODZIEWANA MIESIACZKA? co to jest? czy to sluz plodny? przeciez juz mialam taki ciagnacy......boze, Gocha moze wiesz co to moze byc?......

Gość 123GOCHA
biały, lepki, gęsty śluz jest z reguły oznaką fazy niepłodnej. nie wiem, czy obserwowałaś zawsze u siebie śluz przed miesiączką, bo niektóre kobiety (np. ja) mają właśnie taki śluz przed okresem. na jeden dzień przed robi mi się sucho i przychodzi okres. śluz o kolorze kurzego jajka występuje w okolicach owulacji, jest to śluz płodny. nie panikuj, bo pewnie teraz obserwujesz swoje ciało i jego produkcje i jesteś zaskoczona co i jak i wiele rzeczy możesz sobie wmówić :) uspokój się, weź kąpiel i jutro zrób test :)

Gość jestemidiotka
ostatnio wlasnie zaczelam obserwowac, bialy lepki owszem tez mam ale ten wczorajszy mnie przerazil bo przypominal plodny. 23 okresu poki co brak, ale dziekuje ci za wszystkie odpowiedzi i pomoc jestes na prawde kochana!

Gość jestemidiotka
eh okresu dalej brak..panikuje..

Gość gość
gratuluje jestes w ciazy

Gość jestemidiotka
Gocha, dziekuje za pomoc! nie wiem jak bym dala rade psychicznie gdyby nie twoje odpowiedzi. dostalam wczoraj okres, o trzy dni spozniony :) boli mnie brzuch ale czuje sie megamegamega szczesliwa! od jutra zaczynam brac tabletki i w zyciu nie popelnie juz takiego glupstwa. dziekuje jeszcze raz :)

Gość gość
DZIEWCZYNY!!! Ja mialam ostatnia @ 24kwietnia. Cykl 30-32 dni... Kochalismy siebez zabezpieczenie 4 i 6 maja. Do dzis nie mam @ ale dwa testy wyszly ujemne smutas.gif Wczoraj podczas kochania, mialam ogromny bol macicy. Dzis bylam u gin., ale nawet mnie nie zbadal, wyslal na krew.... i czekam do jutra do 13stej smutas.gif Podbrzusze mnie boli jakbym za chwile miala dostac @, piersi tez bola jak przed @..... Co to moze byc? Objawy przed spozniajaca sie @ czy wyczekiwana fasolka???? Prosze, napiszcie cos!!!!

Gość 123GOCHA
nie ma sprawy, jak mogę to pomogę :) cieszę się, że poszło po twojej myśli :)

Gość 123GOCHA
No niestety objawy zagnieżdżenia mogą być identyczne jak te na okres. Poczekaj do jutra na wyniki z krwi.

Gość gość
DZIEWCZYNY!!! Ja mialam ostatnia @ 24kwietnia. Cykl 30-32 dni... Kochalismy siebez zabezpieczenie 4 i 6 maja. Do dzis nie mam @ ale dwa testy wyszly ujemne smutas.gif Wczoraj podczas kochania, mialam ogromny bol macicy. Dzis bylam u gin., ale nawet mnie nie zbadal, wyslal na krew.... i czekam do jutra do 13stej smutas.gif Podbrzusze mnie boli jakbym za chwile miala dostac @, piersi tez bola jak przed @..... Co to moze byc? Objawy przed spozniajaca sie @ czy wyczekiwana fasolka???? Prosze, napiszcie cos!!!!

Gość gość
Ale czy jest mozliwe ze lwasnie teraz trwa zagniezdzanie???? Bylabym najszczesliwsza osoba na swiecie gdyby to byla ciaza