Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miśkaaaaaaaaa :)

Dobry Ginekolog BIELSKO-BIAŁA

Polecane posty

Pilnie szukam dobrego ginekologa z BIELSKA-BIAŁEJ do prowadzenia ciąży

???

Moją ciaże miał prowadzić dr Lasatowicz, ale niestety dzień przed pierwszą wizytą wylądowałam w szpitalu i poroniłam, 3 tyg później poszłam do niego bo miałam akurat umówioną wizyte na NFZ (terminy 5 miesieczne) i jestem bardzo mile zaskoczona :) Jak dla mnie lekarz super, a ciaże prowadził mojej bratowej, teraz kuzynce i jeszcze wielu innym osobom :) no i nie jest drogi a to też plus

Gość dr Biernacki, przyjmuje
w Esculapie

Gość gość
Podnosze temat. Bylam pacjentka Lasatowicza od huhuhu, prowadził rownież moją ciąże, a teaz baaardzo się na nim zawiodłam. Takze poszukuje dobrego ginekologa. Byłam u dr Manderli w Skoczowie jednakmpotrzebuje potwierdzić diagnozę. Niestety dziś nim sie da czlowiek pokroic trzeba to skonsultowac nie z jednym "specjalista"

Gość gość
Stolecki z supramedu Ozimina

Gość gość
ja prowadziałam ciążę u Balisia. Z kolejną też pójdę do niego jeśli będzie mi dane :) Polecany dla kobiet które nie wariują na punkcie swojej ciazy i tolerują Jego poczucie humoru i spokój ;)

Gość gość
O super dzieki dziewczyny za informacje. Jest szansa dostac sie do ktoregos z nich na nfz czy jakies gigantyczne kolejki? Dajcie znac jak sie w ogole orientujecie.