fanka Manchesteru United :) 0 Napisano Maj 20, 2013 Właśnie na prawym ramieniu wyskoczył mi bardzo dziwny bąbel. Rano na pewno jeszcze go nie miałam, pierwszy raz zauważyłam coś czerwonego około godziny 12, lecz była to malutka kropka, więc to zignorowałam. Przed chwilą poczułam ból w tamtym miejscu, gdzie była ta kropka (ból powstał na wskutek ocierania się ramiączka od stanika), patrzę, a tam dość duży bąbel (wymiary około 2cm x 1 cm). Dodam, że sam bąbel jest w środku żółtawy, a wokół niego jest bardzo zaczerwienione miejsce. Jak na niego położę palec to już boli. Czy to może być jakaś reakcja alergiczna? Czy powinnam się tym martwić? I czy ktoś miał podobnie? Dodam, że ospę już miałam w dzieciństwie, półpaśca raczej też nie mam, ponieważ ten bąbel boli, a nie swędzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fanka Manchesteru United :) 0 Napisano Maj 20, 2013 Bąbel znowu urósł, 2,5 cm x 1,5 cm. Doradzi ktoś coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miś Wojtek 0 Napisano Maj 20, 2013 Idź do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość herrr Napisano Maj 20, 2013 czy w środku jest jakiś płyn? tak jak np. w pęcherzach na stopach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość herrr Napisano Maj 20, 2013 A to nie taki pęcherz jak się robią czasami na stopach wypełniony płynem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach