Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra K.

Dlaczego Polscy mężczyźni tak słabo wypadają na tle mężczyzn z zachodu?

Polecane posty

Gość gość
28.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość no tobie pozostal glupi polaczek bo ani atrakcyjna ani inteligentna nie jestes // // atrakcyjna nie jestem bo jestem mężczyzną zjebie 🖐️

Gość Aggggaaaa567
Nie mam zwyczaju tutaj się wpisywać ale wy tutaj się wpisujący chyba nigdzie za granicą nie byłyście/byliście.Większych bzdur jak tutaj nigdy nie słyszałam.Zwiedziłam pół europy i jak czytam niektóre wpisy to ręce opadają.A więc: 1.Polacy na tle innych nacji wyglądem się nie wyróżniają wyglądają tak samo jak Niemcy,Belgowie czy inne nacje 2.Ktoś coś pisał o świńskim blondynie o różowych polikach.Proponuję tej osobie pojechać do Danii,Niemiec czy Szwecji tam są tacy sami 3.Odnośnie tatuaży W Hiszpanii to co druga młoda osoba ma tatuaż 4.W ogóle w każdym kraju są faceci przystojni jak i brzydcy i nie ma znaczenia czy w Polsce czy w Europie Zachodniej.Procentowo proporcje są podobne. Gdyby wybrać tych przystojnych to nie widać prawie różnicy w wyglądzie może poza europą południową bo tam mają ciemniejszą karnację i są niżsi niż na północy Europy I tak ciekawostka w Hiszpani czy Włoszech też są osoby które wyglądają identycznie jak Polacy czyli jak ktoś napisał o "buraczanej" urodzie 5.Teraz dotyczące ubrania.Tak jak wyżej - jedni lepiej inni gorzej ale procentowo podobnie porównując Polskę i Europę zachodnią 6.Jedyne do czego można się przyczepić to brak kultury - wszechobecne przekleństwa ale dotyczy to w takim samym stopni Polaków jak i Polek Więc skończcie już te brednie wypisać jak ktoś nigdzie nie był i świat ocenia z kanapy przed telewizorem

Gość gość
Moim zdaniem działa tu przede wszystkim prawo popytu/podaży więc ktoś jest niesamowicie napakowany, to znaczy, że wykonał duży wysiłek w celu podobania się dziewczynom i to najczęściej skutkuje. Więc drogie Panie mówcie za siebie, ale jak ogólnie w sytuacji gdzie Polki takich pakerów oczekują, to nic dziwnego, że pełno takich. :) Pozdrawiam naburmuszeńcy :)

Gość gość
od razu widac,skad jestes,soprano i jaki wysoki rejestr twoj :D

Gość gość
Soprano to idź pilnować dziewoi jako kastrat , może tam się nadasz wykastrowany byczku

Gość Pani Pelagia z Wlkp
Jakie Wy macie zdanie na temat Polaków? Panowie w moim środowisku są kulturalni, obyci, wykształceni, dobrze wyglądający. To tak w skrócie. Nie rozumiem, skąd biorą się tak złe opinie o Polakach.

Gość gość
jebiesz się sam ze sobą eunuszku:) Farinelli od 7 cm kutasika sie odezwał.Niechluj , niedorozwinięty ,na garnuszku mamusi .Masz chociaż mieszkanie buraczku?I nie na 30 lat niewolniczego kredyciku?Jak nie to s********j korniszona w majtach szukać

Gość gość
a czego się spodziewacie po plebsie który wyjechał? często po podstawówkach i zawodówkach więc inteligencją nie grzeszą, prawie wszyscy inteligentni Polacy zostali w Polsce

Gość Aggggaaaa567
A jeszcze do tego wpisu wcześniejszego chciałam dodać odnośnie młodych ludzi i mieszkania. Zacznę od tego że we Włoszech czy Hiszpanii faceci czy kobiety nawet 35 letni mieszkają z rodzicami i jakoś nikt im nie ma tego za złe. Nie ważne czy się mieszka w Polsce czy na zachodzie Europy jak się nie ma od kogo dostać domu czy mieszkania to pozostaje kredyt.Z tą różnicą że w Polsce trzeba się zadłużyć na 30 lat a na zachodzie Europy na 15-20 lat w zależności od kraju. Taki już los każdego młodego człowieka nie ważne w jakim kraju mieszka że jak nie ma bogatych rodziców to musi brać na kredyt I przestańce już się wyzywać jedni na drugich to właśnie pokazuje wasze buractwo dotyczy to tak samo Polskich facetów jak i Polskich kobiet

Gość 0 Terenia 0
Polaczki w UK znowu się nie popisały i zg****ili 19-letnią studentkę 😴

Gość 0 Terenia 0
37-letni Roman Smentek i jego współlokator 26-letni Krzysztof Drożdż staną dziś przed Hull Crwon Court. Obaj mężczyźni są oskarżeni o dokonanie g****u na 19-letniej kobiecie, do którego doszło 2 marca br. Kiedy dziewczyna wysiadła z taksówki, dwaj Polacy wykorzystali fakt, że dziewczyna była nietrzeźwa. Zaprowadzili ja do swojego domu i zg****ili. Wszystko zaczęło się od tego, że taksówkarz zawiózł dziewczynę pod zły adres. Wracała z klubu Welly w Beverley Road w centrum Hull, gdzie była na spotkaniu z przyjaciółmi. Gdy wysiadała z samochodu trudnością mogła utrzymać się na nogach. Wtedy w pobliżu znaleźli się dwaj Polacy, którzy zaoferowali, że odprowadzą dziewczynę. Wzięli ją pod ramię i wprowadzili na ogródek wynajmowanego domu. Dziewczyna będąc w stanie upojenia alkoholowego upadła na trawnik. Weszli do środka i udali się do sypialni. Zaniepokojona nieobecnością dziewczyny matka zaczęła wyglądać za nią na ulicy. Wiedziała o tym, że jej córka była na spotkaniu ze znajomymi, oraz, że wróci taksówką. Ktoś z przechodniów wskazał matce, że jej córka weszła do innego domu. Kobieta zaczęła wykrzykiwać jej imię. Nagle w jednym z domów dostrzegła światło i mężczyznę, który stał w oknie. Wezwała policje. Kiedy na miejsce przyjechał pierwszy radiowóz kobieta przekazała policjantom swoje podejrzenia. Policjanci weszli do domu, gdzie w sypialni odkryli dwóch Polaków i gwałconą dziewczynę. Leżała w bezruchu. Jeden z mężczyzn był w trakcie dokonywania g****u na 19-letniej kobiecie. - Jej głowa znajdowała się na poduszce, a ona leżała w bezruchu. Mężczyzna spytany przez policję kim jest dziewczyna, wtedy wzruszył jedynie ramionami stwierdzając, że nie wie. To był Smentek, który uśmiechnął się do policjantów, jak gdyby był dumny z siebie. Został aresztowany. Minęło trochę czasu zanim udało się ocucić dziewczynę. Była zdezorientowana i zrozpaczona kiedy się obudziła - powiedział prokurator Mark McKone. Obdukcja lekarska przyniosła wynik potwierdzający, że kobietę zg****ili obaj mężczyźni. Prokurator stwierdził ponadto, że dziewczyna straciła przytomność w związku z tym, że w trakcie wieczoru poprzedzającego zdarzenie wypiła za dużo alkoholu. Dziewczyna doznała ponadto licznych obrażeń dłoni, ramion i nóg. W trakcie dochodzenia ustalono, że zajście widział ktoś mówiący po Polsku. Starał się utrudnić działania sprawców, ale oprawcy stawiali mu wyraźny opór. Otóż mężczyzna ten próbował najpierw wezwać policję, by poinformować o zaistniałej pomyłce, w której dziewczyna dotarła pod zły adres. Smentek i Drożdz mieli wówczas stwierdzić, że wystarczy godzina i dziewczyna dojdzie do siebie i pójdzie do swojego domu. Dziewczyna była jednak tak pijana, że ledwo stała na nogach. Oprawcy zamiast zaoferować jej pomoc, zaprowadzili ją wprost do sypialni. Zaniepokojony sytuacją mężczyzna, będący świadkiem zdarzenia, starał się dowiedzieć co dzieje się z dziewczyna. Zarówno Smentek jak i Drożdż mu tego nie ułatwiali. Smentek sugerował, że dziewczyna poszła spać. Z kolei Drożdż stwierdził, że to jego kolega to mężczyzna, więc pewnie jeśli jest w jednym pokoju z kobietą to pewnie chce z nią uprawiać sex. Mężczyzna, który zeznawał przed sądem o tym jak wyglądało całe zajście i podobnie jak ofiara nie został wymieniony, powiedział iż widział kiedy Smentek i 19-letnia dziewczyna leżeli w łóżku, a obok siedział Drożdż i korzystał z laptopa. 30 minut później w pobliżu domu znalazła się matka dziewczyny. Usłyszała głośny śmiech dwóch Polaków i zobaczyła światło w sypialni. Kiedy krzyknęła imię córki, jeden z mężczyzn podszedł do zasłon. Wtedy kobieta zadzwoniła pod numer 999. Smentek został aresztowany na miejscu. Drożdż trafił do aresztu tego samego dnia późnym wieczorem. Obaj Polacy nie przyznawali się do zarzucanych im czynów, jednak przy tak przytłaczających dowodach nie będą mieli szans na inny wyrok aniżeli skazujący. Spodziewane są długie wyroki oraz nakaz deportacji.

Gość 0 Terenia 0
http ://www.dailymail.co.uk/news/article-2404652/Student-raped-Polish-men-Roman-Smentek-Krzysztof-Drozdz-demands-deported.html - Po angielsku (chociaż sama nie wiem po co wam podaję ten link, skoro i tak nikt tu nie zna biegle angielskiego) 😴 X http ://naszestrony.co.uk/uk/wielka-brytania/4150-dwaj-polacy-g****iciele-uslysza-dzis-wyrok-skazujacy.html - I po polsku 😴

Gość gość
no i deportują tych zwyrodnialców! zwierzęta tak wykorzystać młodą dziewczynę, polacy, ciapaci i murzyny to najgorsze ścierwa na wyspach

Gość gość
mąż polak to wstyd.

Gość gość
lecicie tylko na złych polaków a tych dobrych macie gdzieś

Gość gość
a gdzie są ci dobrzy polacy? bo ja widzę tylko prymitywów

Gość gość
Dobrzy polacy są uważani często za cioty bo dla polek polski mężczyzna powinien być agresywny, wulgarny, pijący alkohol a ktoś spokojny, patrzący realnie na świat, nie będący hałaśliwym niedojrzałym gnojkiem w tym kraju raczej szczęścia związku nie zazna.

Gość gość
ja nienawidzę bad boyów i innych gówien, chcę spokojnego, miłego i ułożonego faceta, a polacy to w większości niestety sa beznadziejni

Gość gość
gość ja nienawidzę bad boyów i innych gówien, chcę spokojnego, miłego i ułożonego faceta, a polacy to w większości niestety sa beznadziejni xxx nie będę pisał, że kłamiesz bo zapewne mówisz prawdę ale to nie zmienia faktu, że większość polek nie chce spokojnego, miłego i ułożonego faceta tylko podświadomie ciągnie do tych bad boyów.

Gość gość
większość to chyba nie, ale są i takie masochistki, ja tam lubię spokojnych i absolutnie nie imprezowiczów!

Gość lukas83e
Hiszpanie, Niemcy, Francuzi rzekomo są najprzystojniejsi? Postawcie przy nich Romana Abramowicza czy Michaiła Prochorowa (dla tych co nie wiedzą - Rosjanie) to w.w. nacje będą przy ich urodzie kurd*plami

Gość gość
uwierz, że większość. Większość kreuje taki typ "atrakcyjnego" faceta. Bycie rodzinnym, bez nałogowym, dobrze wychowanym, nie idącym bezmyślnie za modą jest dziś często przez wiele kobiet uważane za bycie nieatrakcyjnym. Zauważ też, że te same cechy gdy posiada mężczyzna z poza granicy naszego kraju to jest to odbierane pozytywnie, zupełnie przeciwnie niż gdyby był to polak.

Gość gość
ja polecam niemców

Gość MrT1983
"no ja właśnie szukam miłych, kulturalnych, cywilizowanych a na wojej drodze spotykam tylko niedorozwinięte prymitywy, mięśniaki i maminsynki. mój kolega holender się mnie pytał czemu w polsce mamy tyle pakerów, chodzą tacy z mięśniami i łysą głową". Jeden z byłych mistrzów Polski w kulturystyce był łysy, napakowany i niestety dla ciebie był doktorem biologii. Przestańcie do cholery oceniać kogoś po wyglądzie!

Gość gość
Wolę obcokrajowca od rodaka.

Gość gość
jakby wolały bad boi to soprano miałby panne a nie walił pod swoje posty onana na kafeterii