Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co tu chodzi?

jestem atrakcyjna, seksowna, kobieca, pewna siebie, a mezczyzni mnie omijaja

Polecane posty

Gość o co tu chodzi?

😡

Gość one way only
JA jestem przystojny, prawie każda kobieta się na mnie spogląda kilka razy ale i tak dostaje kosza. O co chodzi?

Gość mkoooo
widać dla nich nie jesteś taka, za jaką się uważasz. A może to geje.

Gość von torba
no to pewnie wredna i cholernie wymagająca

Gość fgfhdhfbdf
nie tylko wyglad sie liczy ... mozliwe ze macie chore charaktery ... jestescie zadufani w sobie albo malo pociagajacy

Gość fgfhdhfbdf
super ze masz wysoka samoocene ale czy przez to nie ma wygorowanych wymagan co do swojego partnera? a moze na randkach gadasz tylko o sobie ?

Gość dsgfsdgs
Marne prowo walnięta dziewico

Gość nie rozumiem czegoś...
a jak z mądrością, inteligencją etc. ? To co wymieniłaś, to mały skrawek atrakcyjności i te drugie walory są równie ważne :)

Gość ona27qqqq
atrakcyjna-seksowna-kobieca- hmmm rzecz gustu-d a może tylko Ty tak uważasz? skoro jednak omijają? pewna siebie owszem to możesz stwierdzić i sądzę że to nie jeden facet docenia i zwraca uwagę oraz jest to atutem. po prostu wydaje mi się iż tylko uważasz się za taka czyli "wyżej d... masz niż s..."

Gość fsssssssssss
.

Gość Jesuuu ludzie trochę szacuku
.

Gość o co tu chodzi?
Nic nie poradze, ze mezczyzni wola ulegle i latwe, a pewne siebie kobiety uwazaja za wyniosle i zadufane. Co do wymagan to w porownaniu z kobietami w moim wieku sa one niewielkie. Jestem rozsadna kobieta i raczej zamknieta w sobie niz wylewna.

Gość EmiIia3
n

Gość pewnie jestes koslawa tylko
chirurg moze cos zdzialac

Gość obi1kenobi
Witam, a ja poszukuję sympatycznej dziewczyny która zechce mi towarzyszyć na weselu znajomych i równiez poszukuję i nie mogę znaleźć... o co chodzi ? może więc któraś z was odważy się mnie poznać... napisz obi1kenobi86@com.pl Pozdrawiam Łukasz Ps. 27 lat

" a pewne siebie kobiety uwazaja za wyniosle i zadufane." x albo po prostu jesteś wyniosła i zadufana ale nie chcesz się przyznać. :D

Gość no go
moze masz nislie IQ ? :-)

Gość nie rozumiem czegoś...
No właśnie, zero na temat Twoich zalet innych niż cielesne, więc co się dziwisz? Facet oprócz seksu tez chce mieć o czym pogadać, czy porobić coś ciekawego z dziewczyną :)

Gość o co tu chodzi?
silicie sie, silicie i jakos z tego nic nie wynika. Sytuacja wyglada tak, ze podobam sie, ale jakos brakuje im odwagi albo cos ich zniecheca do mnie, by nawiazac znajomosc.

Gość Heniu
"jestem atrakcyjna, seksowna, kobieca, pewna siebie, a mezczyzni mnie omijaja" - haha, po takich tekstach już widzę, z kim mam do czynienia. I pewnie permanentne zakrzywienie ryła od wiecznego focha? I to ma być kobiece? Albo pewność siebie? Wiele takich spotykałem, z kim to one nie były, jakimi to one samochodami nie jeździły itp. itd. etc. a faceci (oczywiście wartościowi i normalni, czyli przy forsie ale głupi) ich omijają. Wbij sobie do głowy że facet jest inteligentniejszy od kobiety i jak pokazując cycki szukasz stałego związku to nie tylko g... zdziałasz ale jeszcze gimbazę rozśmieszysz. Tyłkiem możesz kupić paru frajerów ale na miłość i szacunek musisz zapracować GŁOWĄ.