Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 o co tu chodzi?

jestem atrakcyjna, seksowna, kobieca, pewna siebie, a mezczyzni mnie omijaja

Polecane posty

Go艣膰 o co tu chodzi?

馃槨

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 one way only
JA jestem przystojny, prawie ka偶da kobieta si臋 na mnie spogl膮da kilka razy ale i tak dostaje kosza. O co chodzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mkoooo
wida膰 dla nich nie jeste艣 taka, za jak膮 si臋 uwa偶asz. A mo偶e to geje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 von torba
no to pewnie wredna i cholernie wymagaj膮ca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgfhdhfbdf
nie tylko wyglad sie liczy ... mozliwe ze macie chore charaktery ... jestescie zadufani w sobie albo malo pociagajacy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgfhdhfbdf
super ze masz wysoka samoocene ale czy przez to nie ma wygorowanych wymagan co do swojego partnera? a moze na randkach gadasz tylko o sobie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsgfsdgs
Marne prowo walni臋ta dziewico

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie rozumiem czego艣...
a jak z m膮dro艣ci膮, inteligencj膮 etc. ? To co wymieni艂a艣, to ma艂y skrawek atrakcyjno艣ci i te drugie walory s膮 r贸wnie wa偶ne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona27qqqq
atrakcyjna-seksowna-kobieca- hmmm rzecz gustu-d a mo偶e tylko Ty tak uwa偶asz? skoro jednak omijaj膮? pewna siebie owszem to mo偶esz stwierdzi膰 i s膮dz臋 偶e to nie jeden facet docenia i zwraca uwag臋 oraz jest to atutem. po prostu wydaje mi si臋 i偶 tylko uwa偶asz si臋 za taka czyli "wy偶ej d... masz ni偶 s..."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fsssssssssss
.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jesuuu ludzie troch臋 szacuku
.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o co tu chodzi?
Nic nie poradze, ze mezczyzni wola ulegle i latwe, a pewne siebie kobiety uwazaja za wyniosle i zadufane. Co do wymagan to w porownaniu z kobietami w moim wieku sa one niewielkie. Jestem rozsadna kobieta i raczej zamknieta w sobie niz wylewna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EmiIia3
n

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnie jestes koslawa tylko
chirurg moze cos zdzialac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obi1kenobi
Witam, a ja poszukuj臋 sympatycznej dziewczyny kt贸ra zechce mi towarzyszy膰 na weselu znajomych i r贸wniez poszukuj臋 i nie mog臋 znale藕膰... o co chodzi ? mo偶e wi臋c kt贸ra艣 z was odwa偶y si臋 mnie pozna膰... napisz obi1kenobi86@com.pl Pozdrawiam 艁ukasz Ps. 27 lat

Udost臋pnij ten post

" a pewne siebie kobiety uwazaja za wyniosle i zadufane." x albo po prostu jeste艣 wynios艂a i zadufana ale nie chcesz si臋 przyzna膰. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no go
moze masz nislie IQ ? :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie rozumiem czego艣...
No w艂a艣nie, zero na temat Twoich zalet innych ni偶 cielesne, wi臋c co si臋 dziwisz? Facet opr贸cz seksu tez chce mie膰 o czym pogada膰, czy porobi膰 co艣 ciekawego z dziewczyn膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o co tu chodzi?
silicie sie, silicie i jakos z tego nic nie wynika. Sytuacja wyglada tak, ze podobam sie, ale jakos brakuje im odwagi albo cos ich zniecheca do mnie, by nawiazac znajomosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Heniu
"jestem atrakcyjna, seksowna, kobieca, pewna siebie, a mezczyzni mnie omijaja" - haha, po takich tekstach ju偶 widz臋, z kim mam do czynienia. I pewnie permanentne zakrzywienie ry艂a od wiecznego focha? I to ma by膰 kobiece? Albo pewno艣膰 siebie? Wiele takich spotyka艂em, z kim to one nie by艂y, jakimi to one samochodami nie je藕dzi艂y itp. itd. etc. a faceci (oczywi艣cie warto艣ciowi i normalni, czyli przy forsie ale g艂upi) ich omijaj膮. Wbij sobie do g艂owy 偶e facet jest inteligentniejszy od kobiety i jak pokazuj膮c cycki szukasz sta艂ego zwi膮zku to nie tylko g... zdzia艂asz ale jeszcze gimbaz臋 roz艣mieszysz. Ty艂kiem mo偶esz kupi膰 paru frajer贸w ale na mi艂o艣膰 i szacunek musisz zapracowa膰 G艁OW膭.

Udost臋pnij ten post