Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dołektotalny

starej babie to już tylko leżak i książka

Polecane posty

Gość abdul wisimulacha
dolek ma tyle co my - 28:P

Gość taki jeden facet 28
dobra już wiem.. 28 lat to jeszcze nie tak za późno ..moja baba mnie pozala w tym samym wieku i też miała 0 doświadczenia łóżkowo-związkowego ..no i kurde w sumie to możecie mi pogratulowac cierpliwości

Gość bleble32423re32r432432
Czytajac wypowiedzi i tematy na kafe, widze ze lepiej kisic sie w zwiazku, niz zaczynac wszystko od nowa z kims w wieku 28 latm wiec moze byc ciezko.

Gość bleble32423re32r432432
..

Gość jatezjatez
Mów kochanie,przytule Cię i chętnie wysłucham co Ci leży na sercu:)

Nie mam za bardzo znajomych, zapoznalam moje dwie kolezanki i teraz chodza na imprezy bede mnie. To chyba najgorsze, bo bede do konca zycia siedziec w domu. Z facetami lipa, ale to juz przyjelam do wiadomosci, ze tak bedzie.

Gość Zuzanna Amelia æ
Ja tu jestem jak chcesz pogadac. Tez potrzebuje sobie ponarzekac wiec mozemy posmecic razem.

Gość jatezjatez
nie dam rady tutaj pisac,okropnie muli. Wydajesz się mi znajomą osobą,jeśli znasz mój numer,odezwij się prosze. Chętnie bym z Tobą nawiązał bliższą znajomość.

No wiec widze , ze ludzie wcale tacy otwarci nie sa, oczywiscie mowie o tych spotykanych poza internetem. Chodze na silownie, fitness, no z nikim nie da sie pociagnac dluzszej rozmowy, wiec to tyle w kwestii wychodzenia do ludzi. Do kin kawiarni i sklepow chodze sama, bo nawet jak kolezanki mialam, to wiadomo ze nie bede ich ciagnac ze soba za kazdym razem. Najgorsze te kolezanki, widac bardziej sobie przypasowaly niz ja im, zaluje ze je poznalam ze soba. To teraz Twoja kolej ;)

Nie mam Twojego numeru, juz ktorys raz to tutaj pisze :D Wiesz, mi na kafe co druga zalozycielka tematu wydaje sie znajoma, biorac pod uwage okolicznosci ich problemow ;)

Gość Zuzanna Amelia æ
Ja znajomych to mam obecnie tylko z netu Takie zycie. Kazdy sie zajmuje swoimi sprawami i nie ma czasu na sluchanie mojego smecenia. Wiec przymarudzam tym co chca posluchac. Ale i tak przewaznie konczy sie tym ze to ja slucham. Nie wiem dlaczego. Na silownie nie chodze bo nie lubie. Za to plywam i chodze na spacery. Teraz cieplo , ladna pogoda to korzystam.

I fajnie byloby wyjechac na wakacje gdzies do cieplych krajow z kolezankami, ale niestety juz chyba do konca zycia nigdzie nie pojade. Sama nie chce.

Gość Zuzanna Amelia æ
Dlaczego nie ?

Dlaczego nie chce? No bo jakbym chodzila w jakims kurorcie sama wszedzie w otoczeniu par to bym miala wiekszego dola. A sama na wycieczke po szlakach gorskich sie po prostu boje. No chyba ze zdarzy sie cud i jakas kolezanke poznam.

Gość Zuzanna Amelia æ
Ja w tym roku juz wykorzystalam urlop wiec nie mam problemu gdzie wyjechac. Ale wyjechac mozna tez samej. Mozna kogos poznac na miejscu. Albo polezac na lezaku i poczytac - skoro lubisz ksiazki.

Gość Zuzanna Amelia æ
W zadnym. Mialam urlop w domu. Pielegnowalam kwiatki, opalalam sie i czytalam.

Ja tez tak spedze urlop w tym roku. Ale jeszcze to poczucie , ze wszystkim wisi co u mnei slychac. Eh zebym raz w zyciu mogla przezyc jakas historie milosna, taka z prawdziwego zdarzenia...

Gość Zuzanna Amelia æ
Uwazaj. O historiach milosnych - a juz szczegolnie takich "z prawdziwego zdarzenia" - to jednak najlepiej sobie poczytac w ksiazkach albo obejrzec na filmie. Wiekszosc historii milosnych jest bardzo fajna - dopoki trwaja. Jednak wiekszosc z nich sie potem ciezko odchorowuje a to juz jest przewaznie mniej przyjemne i daleko mniej romantyczne. Ale ... mowi sie , ze kto nie ryzykuje ten nic nie zyskuje.

Noooo... ja juz swoje odchorowalam. To prawda, ze jak sie cos zacznie g***townie to z wielkim hukiem moze sie tez skonczyc.

Gość zarobiona totalnie
ja jestem po 50tce i tak bym chciala tylko ten lezak i ksiażkę, a zap...am jak mały samochodzik :o

Gość białaaadaaama
ja też po 50 a wcale nie chce leżaka i książki, wole sie bzykać i ładnie ubierać...

Gość rozśmieszyłby mnie i topik
i nick stara baba przed 30...dziecko to co powiesz póżniej no nic idę po miarkę krawiecką trzeba podać wymiary do trumny :classic_cool:

To co ja robiłam zle cale zycie? Oczywista oczywistosc ze w wieku 28 lat to szanse na wiecej niz ksiazka i lezak sa bardzo male. Za brzydka bylam? za malo dostepna? eh. to nie jest dobry dzień dla Dołka.

I powiem wam ze jesli szukac to juz tylko w internecie mozna, co nie znaczy ze to popieram. Na zywo nie da rady kogokolwiek poznac. Poprawcie mnei, jesli sie myle.