Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszaleje zaraz

gruba świnia :(

Polecane posty

Gość oszaleje zaraz

ajj jestem na siebie zła. Pięknie się odchudzałam przez 5 miesięcy, schudłam ok. 20 kg. waże teraz ok. 65 kg. i co z tego jak wczoraj na chrzcinach córeczki mojej siostry sobie odpuściłam normalnie i dziś to samo. Powtarzam sobie że nie moge bo znow przytyje ale jem i jem. Teraz zająca w czekoladzie którego zachomikowałam w święta :( jestem głupia :(. co zrobić żeby jutro sie już to nie potwórzyło :(

Gość szymon okrutny
zjeść dzisiaj wszystko

Gość oszaleje zaraz
czuje ze zaraz pekne, ale pewnie dam rade...

Gość Kant dupy
Kup sobie i przygotuj nawet juz w miseczkach zdrowe przekąski, np. marchewke i jak bedziesz myslała o jedzeniu to jedz to

Gość szaqwerty
aj, aj, aj... przestań się wyzywać, to po pierwsze; nie wiem, ile masz wzrostu - ale nawet, jakbyś miała 150 to przy takiej wadze jesteś co najwyżej trochę okrąglejsza, a nie żadna "gruba świnia"; wywal tego zająca, czy tam papierek po nim i, po pierwsze, zastanów się, co zjesz jutro na śniadanie - zacznij od porządnego śniadania, to potem w ciągu dnia nie będziesz może taka głodna; wiosna w pełni - kup jutro sałatę, rzodkiewkę, marchewkę sobie pokrój w słupki i to pogryzaj; poruszaj się - nawet jeszcze teraz - choćby naczynia pomyj takie drobne kroczki sobie lepiej wprowadź, zamiast wyzywania się i planowania diet-cud, które zaczniesz od jutra, poniedziałku, czerwca, itd;)