Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Makataa

Ja zwariuje!

Polecane posty

Gość Makataa

Prosze napiszcie czy mozna wziasc do bagazu podrecznego, bo czytam rozne opinie i mam juz metlik w glowie:( suszarke pianke do wlosow zmywacz do paznokci lakier do paznokci szczotke do wlosow kremy do twarzy (napoczete) 3 sztuki w szklanych sloiczkach zel do mycia twarzy paste do zebow karton papierosow leki buty (co nie można) Problem w tym ze ja biletu nie zalatwialam i nie mam w nim bagazu rejestrowanego jedynie ten podreczny. To sa linie raynar

Gość kawa czy nie kawa
nie wiem jak z papierosami, ale reszte na pewno możesz mieć. chociaz papierosy pewnie tez :) a zmywacz do paznokci, kremy, paste wciepnij do woreczka (mogą mieć po 100ml max)

Gość abcdefghi1991abc
Żadnej suszarki, żadnych sprayów, żadnych szklanych opakowań, żadnych rzeczy, którymi można otruć, krem i żel tak ale w plastyku, leki tylko naprawdę niezbędne (np. dla ciśnieniowca - leki obniżające ciśnienie). Żadnych papierosów. Plus: wszystko zależy od tego gdzie lecisz. f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5599681&start=0

Gość assdsfsdf
Mój stary raz miał nadbagaż w bagażu głównym, gdy jechał na narty, więc do podręcznego przepakował jeden narciarski but i poleciał :p

Gość kawa czy nie kawa
suszarke można, ja miałam, zresztą polecane jest aby taki sprzęt mieć w bagażu podręcznym, a nie w walizce, bo może sie zniszczyć jak uprzejma obsługa rzuca walizkami

Gość Makataa
abcdefghi1991abc i znow podzielone opinie. To co ja teraz zrobie jak mam uczulenie na inne kosmetyki. Nie mozna dokupic drugiego bagazu jak juz jest zalatwiony bilet ? Lece pierwszy raz dlatego jestem zdezorientowana:( A ten link sie nie wyswietla

Gość kawa czy nie kawa
ja miałam suszarkę i nie było żadnego problemu ;) i leki też miałam - zwykłe przeciwbólowe proszki

Gość Makataa
Ktos napisal ze wyrzucaja jak cos nie gra, a ja mam kosmetyki wartosci 500 zl , wiec strata bylaby duza.

Gość Gbnm,.lo
Po pierwsze wejdz na strobe Gdzie kupilas bilet I doczytaj. Na bank w podrecznym nie moze byc opakowan hermetycznie zamykanych ( np. Pianka). Wszystkie plyny I fluidy w przezroczystych woreczkach w plastikowych opakowaniach nie przekraczajacych pojemnosci 100 ml. Nic ostrego. Leki w woreczkach. Laptop, komorka I te sprawy trzymaj tak by szybko wyjac do np. Okazania a nie grzebac sie w kolejce. Uwazaj na metale w pasku,butach,zegarku itp. Jedzonko dla dziecka tylko jesli oryginalnie zapakowane,napoje beda kazali proowac ( o pojemnosci nie Wiem). Mozesz miec jakies kanapki.

Gość Gbnm,.lo
Jak cos Im nie pasuje to kaza wyrzucic I wartosc tego ich nie zainteresuje raczej

Gość Gbnm,.lo
Mozesz miec karton papierosow.

Gość Gbnm,.lo
Wlasnie lecielismy ryanairem tydzien temu. Strasznie sprawdzaja. Mnie kiedyś trzepali 40 minut za wazeline - maleńkie pudeleczko. Szok. Ledwie zdazylismy.

Gość salimali267
ja mam to samo ! po jutrze lecę i każdy mówi co innego, że suszarki i prostownicy nie mozna brać , nie można brać szpilek (butów) zwariuje normalnie! boje się że nie przejdzie mi torba bo jest o 3 cm za długa... dramat.

Gość salimali267
pomóżcie

Gość Interesąncia
A dokąd lecisz?

Gość Makataa
Kto Ci pomoze jak ja latam po necie szukam i sa podobne odpowiedzi. Jedni mozna inni nie. Torba chyba 55x40x20. zebym ja tylko taki problem miala. Torbe zawsze mozna zmienic. Biletow ja nie zalatwialam. Nawet poszly gdzie indziej bo ja nie mam drukarki i ta osoba dopiero ma sie ze mna skontaktowac pojutrze.

Gość Makataa
Ja tez wlasnie chce wziasc szpilki, bo jade na wesele