Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana_smutna_ola

CO robić on mnie olewa pomózcie !!

Polecane posty

Hej dziewczyny ,

Hej dziewczyny, Mam problem jestem z moim facetem juz 1,5 roku , wszystk było ok ale niestety ostatnio coś sie psuje moze zaczne od tego ze mój luby wyjezdza co jakis czas za granice niestety teraz wyjechał na długie 4 miesiące odrazu mówie ze podejrzenie 2 kobiety odpada , jest "głupi" ale nie na tyle. Zawsze wszystko sie dobrze układało nawet jak wyjezdzał były kryzysy bo jest niestety albo był mega zazdrosny , ale zawsze pisaliśmy rozmawialiśmy mielismy kontakt , teraz niestety jest juz tam 2 miesiace i wszystko jest inaczej jak ja nie zadzwonie , nie napisze on potrafi sie nie odzywac nawet głupim smsem , szczera rozmowa juz była powiedziałam co mnie boli , pytałam czemu sie tak zachowuje oczywiscie wypiera sie mowi ze to ja wszystko inaczej odbieram, ze ma mega duzo pracy ,ze nie mysli bo tak łatwiej i ze czego ja chce , przeciez wiadomo ze nigdy nie bedzie jak na poczatku zwiazku no ok ale co to ma znaczyc ze jak juz jestesmy tyle ze soba to ma mnie nic dobrego nie spotkac ma yc ta cholerna rutyna i nic wiecej , a on jest wielkim panem a ja słuzka ktora ma czekac , nie obchodzi go co robie , czy zyje a nigdy tak nie było , pytałam juz wprost o co chodzi czy mnie juz nie kocha i chce sie rozstac odpowiada ze to nie to , ale cholera jasna nie potrafie tak zyc ze jak jest w Pl wszystko ok a jak tam to co nie mam faceta?? teraz jestem juz tak wsciekla ze powiedzialam ok nie szukasz kontaktu ze mna ja tez mam Cie w nosie i sie nie odzywam nie wiem ile wytrzymam , nie chce go stracić , kocham go dziewczyny jak otworzyć mu oczy ? jest bądź był ktos w takiej sytuacji ???? prosze pomozcie

dla wyjasnienia powiedziałam mam Cie w nosie sama do siebie nie ze jemu wprost , nie wiem chyba mam syndrom za dobrej dziewczyny , takiej ktora zawsze była na kazde zawołanie ehhh

Gość isskra
jeśli facetowi juz nie zależy ciężko będzie otworzyć mu oczy. chyba twoja olewka to najlepsze wyjście. jeśli zależy zaniepokoi się czemu się nie odzywasz. na pewno nie ma drugiej?

Gość fghjghjkkfhj
Juz cie nie chce, , teraz cie tylko przetrzymuje.

przetrzymuje ?? ale po co ?

nie na bank nie ma drugiej znam go na tyle , i wiem to sero w 100% on by zerwał ze mną i dopiero wszedł w 2 związek ...

Wiem ze mówi sie jesli kogos kochasz pusc wolno jesli wróci jest Twoj jesli nie to nigdy nie był nie wiem cy chce nie wiem czy potrafie .....

Gość 1234567kinia
moze poprostu ma problem, moze sie znudził,moze chce a nie wie jak ma zerwc nie wiem ciezko wyczuc czas Ci pokaze , ale nie odzywaj sie teraz pierwsza

Gość paula123456
olej dziada wiem ze łatwo sie mówi ale sama tak miałam i nie dałam sie dłuzej ponizac , mysli ze jest panem i władca a Ty bedziesz wiecznie skruszona czekac ......

Gość dziś na pomarańczowo
olej, olej i jeszcze raz olej. facet, jak nie chce, to na siłę go przy sobie nie zatrzymasz. może kiedyś zatęskni i Cię doceni, może nie, ale z tego już związku żadnego nie będzie. a przetrzymanie to jest właśnie podejście ciotowatych facecików - nie chce Cię już, ale za nic w świecie nie powie Ci tego prosto w oczy. najczęściej, jak chcą się pozbyć swojej kobiety stają się chamscy, olewający, wulgarni. robią wszystko, byś to Ty odeszła, a on wtedy ma czyste konto i sumienie, może mówić kolesiom od piwka, jaka to zła kobieta była i że go zostawiła

Gość asddfgtrvb
Spotyka się z kimś-może tak może nie. Ja tez mialam podobny problem. Naprawdę go olałam, ale dopiero wtedy wrócił z zagranicy. (wrócił do PL i dopiero po 3 dniach przypomniał sobie ze ma mnie). A wiec jak zadzwonil ze stwierdzeniem "wypadałoby sie spotkac" to wyjasnilam mu ze juz nie bedziemy i setki argumentow na to a on mi na to: wybacz ale nie potrafie sie zakochac (dwa lata zwiazku). Do dzis mam te słowa w głowie. 3 m-ce się starał, wręcz nachodził, błagał przepraszał, klękał, zaczął nagle KOCHAĆ. Pokazałam mu ze jestem w stanie poznac kogos nowego, ze nie jest JEDYNYM facetem na ziemi... Itp. Itd... Zeszlismy sie, od tej pory jest w miare ok, troche lepiej niz bylo.

Gość asddfgtrvb
Wiec, badz twarda i olej....

moim zdaniem to z toba jest cos nie tak;/ mowisz o facecie z ktorym jestese ze jest glupi??? w jakim ciebie to stawia swietle, hm?

nie rozumiem , to moim zdaniem zaden zwiazek, skoro sie tak oboje zachowujecie nie tracicie na siebie czasu

Gość zdeseperowana_smutna_ola
"głupi" tak jak i teraz było w cudzysłowiu co oznaczac moze ze nie jest takim facetem co by miec dwie na boku chodziło mi o to ze na tyle serca jeszcze ma .... a drugi komentarz ze jaki zwiazek jak wy sie oboje tak zachowujecie jest dla mnie nie zrozumiały a co moze znowu mam dzwonic i moze łaskawie odbierze pytac o co chodzi, czy aby na pewno sie nie obraził , czy wszystko ok , czy u niego ok a on to co królewicz na białym koniu ze to o niego tylko zabiegać ja wiem ze nie tylko facet musi ale ostatnio tylko ja sie starałam , a tez chciałabym sie czasem poczuć jak prawdziwa kochana kobieta , nie odzywam sie drugi dzien to nie miesiac czy dwa poprostu chce mu jakos otworzyc oczy ze jesli mu zalezy zeby tez cos z siebie dał ....

Gość 12345toska
spróbuj wytrzymac i zobaczysz co czas przyniesie .....

Gość wikawikawiak
eh jak ja Cie rozumiem , nie wiadomo co robic, co myslec ....

I tak trzymaj i się przypadkiem nie złam. Bo facet, zeby stwoerdzić czy jest zaangażowany, musi zatęsknić.

Nie wiem ciagle czekam na wasze rady jakby miało to uzdrowić mój zwiazek ....

Gość ghghty
on cie nie kocha. rutyna po 2 latach? nie rozsmieszaj mnie. gdyby kochal mialby potrzebe rozmowy z toba chocby na odleglosc. a rozstawac sie nie chce- przyjedzie do polski i ma darmowy seks z toba. po co ma sie rozstawac?

Dziekuje Koralowa chyba potrzebuje utwierdzenia ze robie w porzadku ze walcze o swój zwiazek to nie tak ze mam go gdzies wrecz przeciwnie chce pokazac ze daje mu wolnosc , a jak kocha bedzie wiedział co robić , bo czy zostało mi co innego ??

Gość 11224354646
czas pokaze niestety niczego nie przspieszysz ...

Gość cfsacf
przepraszam, ze pytam, ale w jakim kraju Twój facet teraz siedzi? ja mam podobny problem, jak nie taki sam i wiele rzeczy jest podobnych w Twojej historii do mojej :O

irlandia...

Gość jhufy;o
zycie...

Gość cwanaania
chce miec czyste konto i zebys to Ty zerwała , miej klase dziewczyno

Gość weronikaaaaaaaa
Trudno coś powiedziec , ale wszystko na to wskazuje ze chyba tylko wspomnienia zostały po tym związku niestety .... albo na szczescie i wreszcie bedziesz zyła jak człowiek

Gość tomasztomek12345122
a moze tez teskni i własnie dlatego tak sie zachowuje bo nie chce myslec ze np mozesz nie wytrzymac w czekaniu na niego , roznie bywa my faceci jestesmy inni i myslimy ze jak juz mamy kobiete a np jestesmy za granica to poki nic sie nie dzieje to pracujemy a kontakt sredni z tym ze kurde tez powinien sie chociaz raz na jakis czas sam z siebie odezwac w koncu jestes jego kobieta

Gość Kurcze ja też tak mam ...
Jak mieszkałam za granica to się do rodziny nawet i 2 miesiące nie odzywałam, bo wtedy płakałam jak bóbr. MOże to właśnie. Z resztą z tym nieodzywaniem sie facetów to róznie bywa. Ja przez takiego tyle nocy przepłakałam, czekałam na telefon, sms itp. On dzwonił co 3 miesiące np ja nie odbierałam w końcu. I tak ze 2 lata zeszło, teraz spotkaliśmy się bez emocji bo mi na nim nie zależy, tak po przyjacielsku i powiedział o co chodziło. Ja w szoku, że facet tak może przeżywać. A mnie zależało na smsa itp.