Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana_smutna_ola

CO robić on mnie olewa pomózcie !!

Polecane posty

Gość sgxvg
a o co mu chodziło, że co 3 miesiące się odzywał? :O ludzie, jak facetowi zależy to się kontaktuje ze swoją laska, oni nie prowadzą gierek tak jak my kobiety...

Gość swertasd
własnie , bo jakby mu zalezało to by szukał z Toba kontaktu ewidentnie ma Cie gdzies

Gość Kurcze ja też tak mam ...
O co mu chodziło, no chciał podtrzymac kontakt mimo wszystko, zwłaszcza jak wypił to wyznawał miłość itp. W końcu przestałam odbierać. Jakoś mi się go odechciało. W ogóle to trudna sytuacja była, bo ja rozwódka z dzieckiem a on 6 lat młodszy do tego. Po prawie trzech latach jak sie spotkaliśmy przypadkiem, to powiedział jak było. Że był zakochany bardzo i podobno jest nadal bo prosił o spotkanie i chciałby być więcej niż kolegą. Ale ja powiedziałam, że jestem z kimś związana. A wtedy rzeczywiście miał 25 lat no i wystraszył się uczucia mojej skomplikowanej sytuacji, dziecka, presji rodziny. W sumie bym puściła to mimo uszu, ale jego kolega potwierdził, że jak byli w DE na kontrakcie to wypłakiwał się im z uczucia do mnie. Zatem internetowe mądrości o facetach nie zawsze sie sprawdzają. Teraz od czasu do czasu pisze do mnie. Ale ja już nie chce. nawet kiedyś zażartoałam, że za to wszystko należy mi się mega bukiet i dostałam takiego klomba że hey .:)

Gość ann44787
Nie tylko ty masz takie problemy, poczytaj sobie na daymynews.pl może znajdzieś jakieś ciekawe wypowiedzi w tym temacie

no ale ja juz sama nie wiem kolejny dzień ja sie nie odzywam i kolejny dzień on sie nie odzywa nie chce zeby to sie tak skonczyło juz sama nie wiem co robic miałam do niego nie dzwonić i poki co tak jest chce zeby zatesknił zadzwonił i porozmawiał jak człowiek z człowiekiem ale nie wiem co z tego bedzie martwie sie coraz bardziej....

Zadzwoń i powiedz mu o wszystkim najlepiej z innego numeru, żeby odebrał. Ja obecnie też jestem męczona przez kolejnego w ten sposób, chyba przyciągam takie typy. Ale trudno pewnie za jakiś czas się do wiem o co chodziło. Na razie popłakuję w poduszkę.

A najlepiej powiedz, że ktoś Cię zaprosił, a TY nie chcesz go zdradzać i chcesz mieć wolną rękę.

Gość marcelina0987
Ola mam tak samo. Rozstaliśmy się, a ja dalej czekam na telefon. Postanowiłam sobie, że się pierwsza nie odezwę, że to on ma przemyśleć swoje zachowanie, bo rozstaliśmy się w niemiłych warunkach. Ledwo się powstrzymuję przed tym, żeby do niego zadzwonić. Wiem, że jakby mu zależało, to by się odezwał. Ale jeśli on też czeka na mój telefon i myśli, że mi nie zależy? Co jeśli szansa na powrót do siebie właśnie przechodzi mi koło nosa. Nie wiem czy mam dzwonić czy nie

Gość malaja 28
mysle ze my kobiety za duzo sie doszukujemy... jesli jest zerwanie to koniec zwiazku wiec po co czekac na telefon... nie ma telefonow? rozmow? to co to za zwiazek(a moze jego brak....?) pasuje ci taki uklad? zrobilas wszytsko co moglas pogadalas z nim i to wszystko... areszta zalezy od ciebie... albo to akceptujesz i w tym tkwisz albo nie akceptujesz i konczysz zwiazek...

Gość zdesperowana_smutna_o;a
eh szkoda gadac niestety chyba to koniec ...

Gość fseadfe
będzie dobrze... naprawdę chciałabys byc z facetem, który się Toba nie interesuje, na siłe podtrzymywać taki "związek"? daj spokój, nie Twoja wina, że trafiłas na faceta, któremu nagle się coś znudziło i nawet nie potrafi Ci tego powiedzieć. znajdziesz sobie kogoś, kto będzie Ciebie wart :)

Gość gigivinka
Moim zdaniem on trzyma Ciebie jako kolo zapasowe.Sam fakt ,ze jak jest tu jest OK ,a tam... dzieli swoj czas na inne i tylko czeka ,az ktoras na powaznie sie nim zainteresuje.Zwodzi Cie bo nie chce byc sam ,z jakiegos powodu juz mu nie wystarczasz.Trzymaj dystans,stosuj olewke ,sukces bedzie jak wzbudzisz tym zainteresowanie ,ale uczucia juz dawno minely z jego strony.Pozdrawiam.

dziewczyny bardzo dziękuje za Wasze rady i te optymistyczne i te nie otwieracie mi oczy moze w koncu uwierze ze jestem warta zainteresowania i zwykłej miłosci to nie moze tak być ze tylko jedna strona daje z siebie 100% a druga nic , znajoma dziś powiedziała mi ze poprostu jestem za dobra bo np potrafie dla niego zmienić wszystkie swoje plany,stane na głowie ale załatwqie sobie wolne na dany dzień , nie ma ochoty gdzies wyjsc ok nie ma sprawy, ma ochote jechać akurat w dane miejsce jak najbardziej jestem na tak , ma problem słucham i doradzam , jak ja mam problem to mało istotne , ja o coś pytam on odpowiada nooo albo pytam a nie jest tak ze masz mnie gdzies , nie dzwonisz , nie interesujesz sie a on " to nie tak , zle to odbierasz" wiecie co to prawda ze faceci wola zołzy i niestety ale tak juz jest nie dajcie sie dziewczyny tak jak ja nie warto ...przeczekam , zobacze co będzie ale już sie nie łudze ...

dzieki dziewczyny za słowa otuchy , za te optymistyczne i te które otwieraja oczy nie wiem co bedzie dalej ja przeczekam chociaż juz nie łudze sie jak kiedys ze bedzie dobrze , dzis znajoma powiedziała mi ze jestem poprostu za dobra chce to ok , trzeba stane na głowie załatwie wolne w pracy bo on akurat ma jakis pomysł , chce jechcac tam jedziemy , ja chce gdzies wyjsc on zostac ok zostajemy jednak to swieta prawda faceci wola zołzy ...

Gość gość
preczekaj i tak tym nic nie stracisz a moze wreszcie coś Ci sie rozjaśni ...

Gość gość
to nie jedyny facet na swiecie , uwierz sa lepsi , tacy co dbaja o swoje kobiety , głowa do góry :)

Gość goscio wa
co robic? nic nie robic.nie zmusisz kogos by cie kochał lub z toba był.Dla mnie to proste, nie zebram o miłosc, chocby serce mi pekało...ale tyle razy juz to przerabiałam, ze naprawde mozna sie przyzwyczaic.zycie