Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanywgrubej

czy milosc do grubaski ma szanse na cd?

Polecane posty

Gość zakochanywgrubej

Moj problm jest dosc dziwny, na imprezie zalozylem sie z najwiekszym podrywaczem, ze jak poderwe wybrana przez niego panne to stawia mi 2 dniowy pobyt w spa. Wybral swoja dawna znajoma ze studiow. Gruba dziewczyna 29 lat, pomyslalem latwa zdobycz. Noi tak po miesiacu randkowania, bzyknolem panne. I tu zaczely sie schody. Ona mi sie kurewsko podoba. Zawsze mialem szczuple dupeczki a ona wazy ponad 100 kg, ale maduze piersi, piekne wlosy, sliczna buzie, jest taka, ze ma to cos. Wciaz o nie mysle, chyba sie w niej zakochalem. Wstyd mi przed kumplami, rodzina, ze mam gruba dziewczyne, ale nie moge przestac o niej myslec i nie chodzi juz tylko o to ze jest zajebista w lozku sama w sobie ma swietny charakter, buuuu co robic.

Gość postaraj się bardziejjj
provo 1/10

Gość babkawsilewieku
Ile ty masz lat? 13? Jak bys kochal to bys nie pytal!

Gość babkawsilewieku
W dupe Ty jebany , p[ierdolony zakutaszony fredzie

Gość Zuzka 665
Jezeli to nie jest prowo choc w to watpie to zadaj sam sobie pytanie co jest dla cb wazniejsze zdanie znajomych czy kobieta w ktorej sie zakochales i problem bedzie z glowy

Gość zakochanywgrubej
Nie chodzi o to, ze nie kocham, mam 33 lata. Boje sie prsji otoczenia, noi ze ona sie dowie o tym durnym zakladzie

A co cię inni obchodzą? Ważniejsze powinno być dla ciebie co dla ciebie dobre a jeśli kto inny by tego nie akceptował miałbym takiego kogoś w dupie. Nie wygląd jest najważniejszy a to co człowiek sobą reprezentuje jakie ma wnętrze. Ja bym się nie ukrywał i miał w dupie opinie innych.

Dlaczego gruba kobieta nie moze byc piekna i pociagajaca? Wstydzisz sie otoczenia? to jestem pewna ze masz 13 lat. Kochasz,nie patrz co inni powiedza.

Gość Zuzka 665
Wydaje ni se ze w tym wieu powines wiedziec czego chcesz a o zakladzie sam jej powiedz a co do otoczenia to sam pomysl czy najwazniejsze jest dla cb to co inni muwia ? Presja otoczenia wydaje mi sie ze ja powiesz otoczeniu ze chcesz z nia byc to bedzie wszystko ok domyslam sie z nie obracasz sie w towarzystwie mlodych ludz ktozy tego moga nie zrozumiec

Gość zakochanywgrubej
A jak myslicie czy powiedziec jej prawde o tym zakladzie czy nie? Tego kolesia z ktorym sie zalozylem to raczej sie nie boje, ale inni na imrezce slyszeli i teraz nie wiem jus kto sie i kto moze ja oswiecic jakim jestem zlym kolesiem

Gość zakochanywgrubej
Zuzka boje sie ze ona moze to zle przyjac. Noi jeszcze jej nie mowilem, ze jak kcham. Jednak mysle ze ona czuje to samo co ja

Gość to prowo
raczej 33 letnie stare konie już nie mają takich problemów "co kumple powiedzą". Jakbyś napisał, że masz lat 19 to bym jeszcze uwierzyła. Choc pewnie nie, bo to typowe prowo z serii "grubaski" mające wybadać, jakiez to opinie kafetriuszki oraz prawiki kafeteryjne wyrażą :)

Facet masz jaja? O zakładzie powiedz jej sam i jak najszybciej, a jeśli chcesz coś budować to nie rób tego na kłamstwie, predzej czy później wyjdzie na jaw a skoro coś do niej czujesz to chyba nie chcesz by czuła się oszukiwana?

Niekoniecznie prowo. Spójrzcie chociaż przez pryzmat tego zjebanego forum? Jak są traktowane osoby przy kości? Z jakim błotem gnojem są mieszane? A jak znikomy procent staje w ich obronie? Podobnie prawie w realnym życiu. A jeśli autor nie ma jaj to ważniejsze będzie co ludzie powiedzą niż to co mu się podoba.

Gość Nnie rozumiem
Nie potrafie zrozumieć tego kultu na kafe według którego osoby grubsze nie mają prawa do normalnego życia. Dlaczego? Bo według niektórych są mało estetyczni? To głupota. Dla mnie to tacy sami ludzie jak szczupli, mają do życia i wszystkiego, co z nim związane, więc rownież do miłości prawo. Jak tak czytam ,co poniektóre komentarze, to myślę że ci ludzie muszą mieć niesamowitą cierpliwość ,jeśli wytrzymują, to co ich spotyka tu na forum i w życiu codziennym. Kochane grubaski nie poddawajcie się i nie dajcie się zdołować hejterom. A ty autorze zastanów się , co jest dla ciebie ważne. Albo walcz o uczucie choćby z całym światem i przede wszystkim opowiedz tej dziewczynie szczerze o całej sytuacji, albo daj sobie spokój i nie rań jej więcej niż to konieczne.

Gość zakochanywgrubej
Cala noc nie spalem, myslalem co zrobic, dzisiaj po pracy kupie wielki bukiet czerwonych roz i wyznam jej prawde i to, ze jak kocham. Mode dla was to glupie ale towarzystwo w ktorym sie obracam, nawet moja rodzina smieja sie z grubych. Smieja sie z osob ktore z grubymi sa! Wiem, nas tez wysmieja i obgadaja za plecami