Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania1231231

cieżko mi ... komu jeszcze?

Polecane posty

Gość ania1231231

jakoś wiele spraw sie nie układa ostatnio po mojej myśli np na studiach , w zwiazku itd... staram sie ,ale nie zawsze to przynosi skutek ,albo przynosi ale na krótko :( na studiach mam cięzkie egzaminy , chciałam iśc na zerówkę i odp ustnie bo nie znosze pisemnych testów jakie mają być ,ale okazało sie ,że nie wiadomo czy na ta zerówkę sie dostane bo ćwiczeniowiec duzo wymaga... Jak zawale ten rok (juz raz go powtarzałam) to po moich studiach... W ogole to chyba za ciezki kierunek dla mnie (prawo). moj facet cos chyba ukrywa i nie wiem czy mnie nie zdradza bo chowa telefon i sie czasem dziwnie zachowuje pocieszcie jakoś :(

Gość ania1231231
i ogólnie opisałam to w wielkim skrócie bo ogólnie te moje problemy są o wiele bardziej skomplikowane... Nie poddaje sie ,ale jakoś nie jest mi łatwo. Poza tym mało wychodze , wyjeżdzam w tym roku , własnie przez studia. zle sie z tym czuje , juz z jednego wyjazdu ze znajomymi musiałam zrezygnować nie wiem co bedzie z nastepnymi... wiem ,że studia są najważniejsze ,ale czuje sie przygnebiona przez to siedzenie w domu...

Gość mądralla-a
jak psychicznie się rozłożysz to i studia zawalisz. Nie można kompletnie zaniedbywać swoich potrzeb

Gość Selektor Oli
ja mam tak samo tylko że z robotą

Gość ania1231231
no nie można ... tylko ja teraz kompletnie nie mam czasu na wyjazdy , znajomych... mam strasznie duzo nauki ,a pamiec taką sobie jestem już na 3 roku i nie chciałabym zrezygnować przytłacza mnie to wszystko

Gość ania1231231
i ktoś powie ,że wszystko da się pogodzić... własnie nie zupełnie się da :( gdyby to były lekkie studia... albo ja bym była bardzo zdolna , ale musze na to poświęcić duuuzo czasu ,a najgorsze za na czwartym roku nie bedzie lepiej