Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moniusiek24

Czym oczyścić twarz--- Pomocy??

Polecane posty

Wiele z nas oczyszcza twarz ale czy dobrze czy tylko tak na odpierdziel. Chciałabym się dowiedzieć jak skutecznie i czym czyścicie sobie twarze czy macie jakieś ulubione środki czy kupujecie co popadnie? Zwracacie uwagę na składniki czy też nie. Co polecicie mi na tłustą trącikową cerę.

Gość czekoladopolola
szare mydło najlepszym środkiem

Gość swbcwefvbcewu
tez mam tlusta cere i tradzik(a raczej mialam) nie pomagalo mydlo z nanosrebrem,zadne masci kremy,nic.od jakiegos czasu najpierw dokladnie wycieram twarz chusteczka nawilzana(nie przeplacam,kupuje takie najtansze dla dzieciecych tylkow) oraz zel z bebeauty do cery tlustej taki oczyszczajacy z pilingiem( w biedronce za 5 zl) i krem z nivea na dzien matujaco-nawilzajacy.a raz w tyg maseczka z zielonej glinki.i pije duzo wody,to pomaga.tyle.

Gość moge ci doradzc ;)
powiedz czy chcesz oczyscic z zanieczyszczen ? czy masz tradzik ?

Gość moge ci doradzc ;)
wlasnie idz do kosmetyczki ona zrobi ci peeling pozniej nalozy maske rozpulchniajaca oczysci ci twarz da maseczke ktora zamknie ci pory itd.. jak masz duzo tych zanieczyszczen to kilka wizyt do kosmetyczki dopiero da rezultat :) krem i tonik najlepiej zeby byl z jednej firmy wtedy najlepiej dziala.. ewentualnie jakas mikrodermabrazja

Gość moge ci doradzc ;)
z domowych sposobow polecam drozdze :) oraz przemywanie woda utleniona. mam kolezanke ktora miala cala twarz w wypryskach tradzik ttalny i ona stosowala tylko wode utleniona i teraz ma nieskazitelnie czysta twarz az jestem w szoku

Gość rtertertert
ja uzywam zelu micelarnego z biedronki do skóry suchej (mam tłustą z trądzikiem), potem tonik szałwiowy i żel aloesowy.

Gość dr Antoni Pierdykiszka
mopem