Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matko co robic Fuj

Larwy pod workami na śmieci ! Czy można w BZUKU zakupić jakieś worki ?

Polecane posty

Gość Matko co robic Fuj

POmocy dziewczyny! Wynajmujemy z mężem mieszkanie od pół roku ! Dzisiaj robiłam porządki w stodole i widzę 6 worków śmieci po poprzednich lokatorach. Podnoszę , a tam larwy i jakieś czarne jaja . POmijając wielkie muchy ! NIe widziałam tego nigdy wcześniej bo robiłam w tamtym miejscu porządków, wproiwadzałam się na zimę. My tutaj nie m,amy kosza do wywózki śmieci , swoje śmieci wynosimy na bieżąco albo teść wywozi samochodem do swojego kontenera ! QLe tego do samochodu nie ma szans wziaść te larwy fuj! Dziewczyny czy można w bzuku kupić jakieś worki na śmieci bez segregacji ?? Przeciez nie będe w tym grzebac ..;/ Kontener jest za duzy nie bede zamawiac kontenera na 4 worki smieci . bardzo prosze o pomoc

Gość limonkas
co to jest bzuk????

Gość Matko co robic Fuj
no a jak inaczej?? jezeli nie jestem doinformowana to sorry :P ale nie znam się na tym , więc proszę o pomoc?

Gość Matko co robic Fuj
no a jak inaczej?? jezeli nie jestem doinformowana to sorry :P ale nie znam się na tym , więc proszę o pomoc?.ZUK?? Zakłąd usług komunalnych przecież a B to miejscowośc :)

Gość *ks*
a nie mozesz kupić w normalnym sklepie takie np. 160 litrów

Gość Matko co robic Fuj
mogę ale co mi to da jak mie tego nie wywiozą śmieciarką .. bo każdy może sobie wystawić wór . właśnie chciałam się dowiedzieć czy tam u nich można zakupić worek na niesegregowane smieci

Gość *ks*
ok, rozumiem. Chyba najlepiej u nich zapytać, bo u mnie np. potraktowaliby chyba taki zwykły worek jak dodatkowy wystawiony kubeł z niesegregowanymi śmieciami i wysłali wyższą fakturę niż zwykle. Każda firma jak narazie ma chyba swój regulamin

Gość kiedys tez sprzatalam
po lokatorach-syfiarzach :o wez najpierw podlej solidnie te larwy jakims ostrym srodkiem, moze byc domestos, moze byc proszek do prania (zasuszy je), cokolwiek co je zabije, zeby sie nie leglo z tego jakies swinstwo. Nie zaluj chemii. Na drugi dzien dopiero sprzataj. Zadzwon do firmy, ktora odbiera od Ciebie smieci i zapytaj o taki jednorazowy wywoz nadprogramowych smieci. Powiedz szczerze jak sprawa wyglada, jakiej interwencji potrzebujesz. Zaplacisz gora 5 dych, a przynajmniej siedliska zarazy sie pozbedziesz...

Gość Matko co robic Fuj
Skorzystam z Twojego pomysłu, ale myślę, że teraz nie ma sensu ich zasypywać, ponieważ one się będą tworzyć nowe chyba dopuki coś nie przyjedzie ..?? Jak myślisz? A jak już wywiozę , tzn podniosę worki to od razu poleję domestosem i proszkiem bo one są tylko pod workami nigdzie indziej. Chyba że jak teraz to zrobię, to nie będą wykluwać się nowe..?

Gość gość
Do tego potrzebne jest porządne obudowanie śmietników, np. z firmą olto