Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maad81

Moja żona odmawia mi seksu

Polecane posty

Gość a zapytałaś się
.... nie wyswietla postów

Gość kora82
Tez zycze Ci zeby poprawa nie byla krotkotrwala.

Gość weż
Weź przykład z Pendziora, pognaj zonę z dzieckiem z domu, znajdź sobie kochankę z kafeterii i gitara

Gość maad81
@ogólnie ludzie dzielą się na Tak, moja żona szuka mojego przytulenia i ciepła. Planuje naszą przyszłość i lubi spędzać ze mną czas. Przeszliśmy razem dość dużo kryzysów ale zawsze do siebie wracamy. Co do ćwiczeń, to pewnie masz rację. Trzeba by odkurzyć Multisporta i porzeźbić conieco. Może znowu wrócę do sportów walki, by podreperować pewność siebie i zwiększyć jej poczucie bezpieczeństwa :)

Gość maad81
Wiem, że zmiana rodziny to też pewna opcja, ale nie byłaby ona dla mnie wyjściem z sytuacji. Zanim posunę się do takiego kroku, muszę mieć pewność, że zrobiłem wszystko, co w mojej mocy, by naprawić małżeństwo. Inaczej zniszczyło by mnie poczucie winy. Dobrzy faceci mają przeje***e - ot taka konkluzja.

Gość KiQÓt
..wszystkie ,,kobiety,, tutaj zajmujące głos i snujące swe mętne wypowiedzi z poziomu intelektualnego ,,dody elektrody,, ... wychodzące z założenia że są niezwykle światłymi i wyzwolonymi bo zamieniły majty na stringi nie zauważają że w stosunku do dziewczyn innych nacji są BEZNADZIEJNE .....blachary tipsiary niejednokrotnie po uniwersytetttttach co nie oznacza wcale że ich głupota została wykształcona..... .... w stosunku do Czeszek,Rosjanek,Niemek, już nie mówię o Latynoskach jesteście tempymi Kłodami i zleżałymi podkładami kolejowymi o inteligencji seksualnej kamienia ... .....Polki to dno kobiece,przereklamowana iluzja...maciory mają więcej seksapilu i gracji nie mówiąc o guście i wyczuciu piękna....pomijam kwestię intelektu i duchowości.....

Gość KiQÓt
...kiszony ogór z miodem... to jest konglomerat który obrazuje Polkę... ....najczęściej z zachowaniami histrionicznymi.....

Gość maad81 - test
Chyba cos sie skopalo z postami, bo moj ostatni post sie nie pokazuje od 1h.

kikucie, akurat większość dziewczyn wypowiadających się na tym forum, to nie kłody, tylko kobiety seksem się interesujące. co do reszty kobiecego społeczeństwa - to nie wyłącznie ich wina. po pierwsze mamy w polsce takie wychowanie, jakie mamy, zakłamanie, zabobony i ciemnogród. po drugie, jak się popatrzy na ulicy to widać mało zadbanych facetów. ilu z waszych znajomych mężczyzn ma brzuszek i to już gdzieś w okolicach trzydziestki? dla mnie to nieakceptowalne. czy tak trudno o to zadbać? myślę, że też bym miała problem i czuła się oszukana, gdyby mój mąż po 8 latach związku zamienił swój kaloryfer na wór tłuszczu. on o tym wie i nie ma wybacz, ćwiczy jak ćwiczył zawsze.

Gość ty!! vendea
a cycki ci czasem nie obwisły? szparka nie nabrała luzu? jeśli jeszcze nie, to poczekaj na urodzenie dziecka i wtedy nie dziw się swojemu facetowi, że mu bliżej będzie do młodszych.

Gość Xarturos
brakuje Ci dobrego seksu, nie masz siły partnera boli głowa STOP. zmień to wchodząc na stronę WWW.XARTUROS.NET.PL

Gość maad81
Chce sie Was poradzic. Dzisiaj wyslalem mojej żonie mniej więcej takiego sms'a: "Już nie mogę się doczekać aż znowu bedę całować twoje ciało, dotykać twoich piersi, ssać twoją muszelkę i patrzeć jak płoniesz" Co Wy na to?

Gość Grzdyl
Zapomniałeś dopisać, dla podgrzania atmosfery, że: zakupy zrobiłem, podłogę w przedpokoju umyłem, okna umyję jutro.

Gość styranyzyciem
Rozmowa z żoną to był twój błąd (tylko zestresowałeś żonę) nie wiele to da, będzie dobrze może przez miesiąc a potem po staremu. Musisz nauczyć się działać między innymi na jej podświadomość. Dam ci jeden przykład działania na podświadomość. Chwyć żonę za kark a dokładnie za włosy na karku i powiedz np. Kochanie chce abyś jutro wieczorem ubrała tę koszulkę nocną którą tak bardzo lubię. Oczywiście zrób to w formie żartu spokojnym tonem. A teraz podam tester czy kobieta jest gotowa na seks z tobą. Weź stopę żony i zacznij masować podeszwę ale z taką siłą aby nie bolało ale również niezbyt delikatnie aby nie łaskotało masuj ze dwie minuty, po tym czasie jeżeli pozwoli na to abyś swobodnie rozsunął palce u nóg i mógł masować między palcami to znaczy że jej podświadomość jest gotowa również na rozsunięcie przed tobą nóg. Jest to ważna informacja dla ciebie. Teraz musisz przygotować kobietę na seks przynajmniej na 24 godz wcześniej. Jej mózg musi to przetrawić. A jak to zrobić jest opisane w pozycjach które podałem wcześniej.

do "ty" - nie, ciężko pracuję, żeby wyglądać dobrze. ćwiczę, nie objadam się. dziecko urodziłam dwa lata temu i dwa tygodnie po założyłam swoje dżinsy W26L34. miałam cesarkę, bo bałam się, że poród naturalny pozostawi na mnie trwałe ślady. ale jak możesz porównywać to, co wiele kobiet rodzących naturalnie i nie mających wyboru, przeżywa negatywnego z dobrowolnym zapuszczaniem piwnego brzucha przez młodego faceta? nie czujesz różnicy?

Gość a czy ty myślisz
że jesteś jedyny z takim problemem to norma tylko nikt o tym nie mówi głopśno

Gość mialamzaczac narzekac
ze nie miałam seksu od 5 lat ale jak sobie to poczytalam to mi przeszla moja zalosc, moze lepiej ze zyje w celibacie i moja przyjemnosc seksualna zalezy tylko ode mnie

Gość maad81
Ja mowie glosni i szukam sposobow.

Gość ty!! vendea
chciałem zwrócić przez to twoją uwagę na to co piszesz wrzucając wszystkich do jednego worka. Nie każdy ma bzika na punkcie wyglądu jak ty. Dla wielu dobry wygląd nie jest w stanie zrekompensować braków w innych dziedzinach życia i odwrotnie trochę tłuszczu na brzuchu nie jest w stanie przesłonić wszystkich zalet partnera.

ty, ale to jest forum EROTYCZNE, a nie o uczuciach. myślę, że większość osób tu piszących jednak ma bzika na punkcie wyglądu przedstawicieli płci, która je pociąga. bo tak jest pociąg seksualny w głównej mierze uwarunkowany - wygląd, zapach, dany sposób poruszania się, tembr głosu. sama natura, ja tego nie wymyśliłam. nie twierdzę przecież, że należy rzucić partnera, którego się kocha, dlatego, że się roztył - ale nieszcześliwość z tego powodu doskonale ROZUMIEM. i prośby, i naciski aby to się zmieniło. tak samo z libido, jak ktoś wybiera sobie partnera dopasowanego pod tym względem a potem po kilku latach ta osoba nagle nie chce się kochać tak często jak kiedyś - to też jest prawdziwy problem. różne są przyczyny problemów - różne ze strony kobiet, różne ze strony mężczyzn, ale nawet głębokie uczucie nie pomaga jak strefa seksu kuleje, i człowiek jest nieszczęśliwy.

Gość maad81
@vendea Ja Cie w duzej mierze rozumiem. Bardzo chce, by moja kobieta znowu byla taka jak kiedys - w sensie poziomu libido. Gdy ja mam fantazje o mokrych sutkach i swiecacej skórze od olejku, to ona mysli o tym by sie do mnie po prostu przytulic. Sam tez nie jestem swiety. I powiem Ci, ze mimo, ze nie wygladam strasznie, bo waze 90 kg przy 185cm, to postanowilem zaczac cwiczyc. I wczoraj, gdy juz nie mialem sily na kolejna pompke i zaczynalem drzec ze zmeczenia pomyslalem sobie o tym, jak ostatnio kochalem sie z moja zona. Przypomnialem sobie te usta, pupe i gladka skore i k***a, dalem rade skonczyc ostatnia serie. Zrobie sie znowu na ciacho i jesli nie sama forma, to zazdroscia ja przekonam do dzikiego seksu. Bede uprawial seks czesto, czy z nia, czy nie, czy jej sie to podoba, czy nie. Inwestuje w siebie. Moja fantazja, wigor i chec zycia nie moga sie zmarnowac.

Gość maad81
Z drugiej strony nie przeszkadza mi, gdy kobieta ma nieco kraglosci i rozumiem, ze w przypadku nitktorych osob utrzymanie wagi jest niezwykle trudne. Stad stwierdzam, ze rozumiem twoja postawe, aczkolwiek sie do niej nie przychylam w kategorii wagi, bo wole miec 90kg seksu w lózku, niz 60kg drewna. Dziewczyny bez talii osy maja wiekszy biust, a chude nogi sa brzydkie!

Gość maad81
Tak, tak. Mam dzisiaj dobry humor. A wracajac do poprzedniego tematu, to cialo idealne traci swoja atrakcyjnosc. Kobieta powinna wygladac przyzwoicie, ale na pewno nie powinna mies sztucznych cycków i miec nog i rak, jak patyki. Gdy dotykam kobiecego ciala, to chce, by bylo miekkie i pachnace. Gdy caluje rece i uda, to chce calowac jedrna skóre, a nie twarde kosci. Kobiece piersi musza sie troche rozlewac, gdy ona lezy na plecach i rozplaszczac, gdy przyciskam ja do siebie. Ot takie uzupelnienie.

maad, przytycie to tylko przykład zmiany, która może życie seksualne w związku popsuć. tak trzymaj - jeśli byłeś wysportowany za czasów jak się poznaliście, to powinieneś spróbować znów się tak prezentować! :-) tak powinien moim zdaniem wyglądać tors i brzuch dojrzałego faceta: http://spamwithfangs.com/erotic-photos/2009-08-28-helping-hand.jpg niezależnie od tego co obiecują różne światowe religie, jest duże ryzyko, że to życie to jedyne co mamy i wszyscy powinni starać się je przeżyć jak najlepiej, w szczęściu ;-)

Gość maad81
Dla Ciebie to przytycie jest tym, co psuje, a dla mnie tym czyms jest "sporzadnienie", czy "zdrewnienie", czyli koniec z pieszczotami na stole w kuchni lub z samego rana w lózku. Miesnie bola od cwiczen, ale i tak jestem szczesliwy. Dalej mysle o tych nabrzmialych miejscach kobiecego ciala. Kobiety - jestescie jak narkotyk, tylko w przeciwienstwie od koki, nie dewastujecie organizmu.

Gość maad81
vendea. A wiesz, co? Wrocilem do twojego posta, gdzie piszesz o sobie i fajna kobietka musi byc z ciebie. Dbasz o siebie, piszesz na forach o zabarwieniu erotycznym. Chyba nie boisz sie swojej cielesnosci i nie wiesz co to tabu. To moze mi powiesz, czy dzialaja na ciebie erotyczne listy i czy to jest pospolite dla ogólu kobiet. INNE KOBIETY tez prosze o wypowiedzi.

Gość Kombinatoor
vendea twój perfekcjonizm i bezkompromisowość wyrażany w postach może nie bezpośrednio ale między wierszami wyraźnie widoczny, mnie osobiście przeraża i odstręcza. Nie myśl, że jestem jakimś spaślakiem i zaniedbanym brudasem, który na usprawiedliwienie swojego niechlujstwa popiera wielkie bębny noszone przed spoconymi facetami albo fałdy tłuszczu wylewające się ze spoconych ciał zatłuszczonych "baboli". Bo to nie tak. Chciałem tylko zauważyć jedno, że to co dla ciebie jest niedopuszczalne i nieerotyczne dla innego nie będzie miało kluczowego znaczenia, a wręcz pożądane i emanujące erotyzmem. Znam kobiety, dla których facet bez brzuszka oczywiście bez przesady bardzo dużo traci na erotyzmie, a z mężczyznami jest podobnie. są tacy, którzy potrzebują więcej kobiecego ciała i nadmiar dla innych dla nich jest błogosławieństwem. Sam należę do takich facetów mimo, że jestem raczej szczupły i od uprawianego wcześniej wyczynowo sportu (kolarstwo) można powiedzieć żylasty, bez grama tłuszczu, który mój organizm chyba jakoś samoistnie spala nie lubię kobiet wieszaków, a właśnie takie krągłe i kobiece emanują dla mnie erotyzmem. Natomiast przesadne dbanie o siebie przez kobiety odbieram negatywnie, jako sztuczność i brak pewności siebie i akceptacji swojego ciała. W twoim przypadku powinnaś się bać jednego. Jak zareagujesz na upływający czas, jak będziesz w stanie zaakceptowań naturalne zmiany swojego organizmu, które jestem pewien w twoim przypadku nastąpią mimo regularnych ćwiczeń dużo szybciej niż u twojego faceta.

Gość maad81
VENDEA! Dziewczyno, WRÓC!

dobrze kombinujesz Kombinatoor gusta i guściki ... osobiście nie lubie napakowanych goryli i nie przeszkadza mi lekka nadwaga faceta .Dla mnie wysoki facet i odpowiednio zbudowany ma to w sobie cos , a dla innej niski i przypakowany .

Gość maad81
Że nigy każda potwora znajdzie swojego amatora? A Ty żyleta, powiedz, czy ty jesteś żyletą w temperamencie, czy w wyglądzie? Bo wolałbym się ciąć na twoim ciele, niż charakterze.